fredag 17. april 2020

Rotting sittegruppe

Ekskulsiv sittegruppe , mm. Mange kombinasjonsmuligheter med stoler, bord og seter. Klikk på bildet for produktvisning. Blace – Eksklusiv sofagurppe – mm.


Sasha – Meget stor og eksklusiv sofagurppe – mm.

Sett med to billige stoler i svart rotting. Stolene har stålramme og er “vevd” i ett værbestandig plastmateriale, men det er alikevel anbefalt at stolene taes inn eller i det minste dekkes skikkelig til om vinteren. Stolene kan stables slik at de tar mindre plass i skjulet eller garasjen.


Sasha er en meget stor og eksklusiv sittegruppe med helrund mm. Hjørnesofa 3x3m, bor og stol. Her er det plass til mange. Hos oss finner du lekre sofagrupper til hagen og verandaen.

Med moduler kan du sette sammen en sofagruppe som passer perfekt til liten eller stor uteplass. Europris er stolte av å kunne tilby et bredt sortiment hagegrupper, plastrotting, diverse terrassemøbler som utesofaer og stoler til hyggelige priser. Billige møbler i kunstrotting med god kvalitet fra Trademax.


Kanskje du heller vil ha en u-sofa? Enkel å holde vedlike, tåler regn, snø og sol, og den kommer til å holde seg fin i mange år. Grått med mørkegrå, nesten svarte puter. Du får også lenestol, to og treseter i samme serie. Se igjennom et stort utvalg av stilfulle hagemøbler i forskjellige modeller.


Rotting type: Helrund gjennomfarget mm. Pen og velholdt sittegruppe i kunst- rotting. Den er luftig med flotte vanger i tre. Malaga er en eksotisk sofagruppe som passer like godt innendørs som ute i hagen.


Hos Bohus finner du Norges mest spennende utvalg av hagemøbler. Uansett om du trenger hagemøbler til en balkong, platting eller hage har vi alt du behøver for en. Samle familie og venner med en spisegruppe i vakkert design.

Hagemøbler og utemøbler i aluminium og rotting. Gassgriller, gasspeis og tilbehør. Utemøbler til hagen hos Fine Design. Et lite hull i rottingen under glassplaten på bordet,.


Kombinasjon av rotting og solid mattet ramme gir sittegruppen sitt elegante utseende og høy stabilitet. Vårt utvalg av rotting hagemøbler er produsert i kunstrotting av beste kvalitet. Våre rotting hagemøbler kan stå ute hele året.


Denne gruppen kan leveres venstrevendt eller høyrevendt. Bildet viser en sittegruppe som er venstrevendt. Hos MAXBO finner du hagemøbler til din stil - enten du har liten eller stor uteplass. Kjøp på nett eller i butikk. Vi har rotting møbler som passer til alle størrelse uteplass.


Stort salg på hagemøbler ! Kunstrotting i mange farger og design. Lav fraktpris helt hjem. Vi tar forbehold om at skrivefeil eller tekniske feil i tekst, priser og bilder kan forekomme.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg