onsdag 1. april 2020

Utstillingsmodeller kjøkken

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Et helt nytt kjøkken til halv pris - eller enda billigere. For å få plass til nyheter foretar vi hele tiden utskiftninger i våre butikker. Med et utstillingskjøkken kan du få et helt nytt kjøkken til halv pris - eller enda billigere.


Hvis et av tilbudene frister, er det bare å kontakte JKE-butikken direkte.

Se det store utvalget av utstillingsmodeller hos HTH. Besøk våre butikker og se våre utstillingskjøkken og utstillingsbad. Og det kan komme deg til gode! Ofte inkluderer utstillingskjøkken både vask, hvitevarer og benkeplate, slik at du kan få et komplett nytt kjøkken til en usedvanlig god pris.


Hvit grepsfri med compact laminat benkeplate. Kjøkken utstillingsmodeller. Selges uten el artikler. Her kan du finne nærmeste Kvik-butikk.


Våre kjøkkeneksperter står parat til å hjelpe deg videre, slik at du kan leve ut din kjøkkendrøm.

Bordplade fra Mølballe i stål med eg forkant med hvid olie og Kubus Soft 5vask. I uno forms outlet finner du flotte utstillingskjøkkener og utstillingsba samt annet tilbehør til hjemmet ditt. Se våe utstillingsmodeller her.


For produktinformasjon eller for å avtale time for tegning av ditt kjøkken , ta kontakt med en av våre forhandlere. Alle forhandlerne er kvalifiserte rådgivere som hjelper deg med gode råd og en gjennomtenkt planløsning. Sigdal har kjøkken , bad og garderobe i go norsk kvalitet. Utstillingsmodeller Vi skifter jevnlig ut vår utstilling i butikk, og i den forbindelse selger vi ut møbler og lamper som har vært en del av utstillingen til reduserte priser. Utstillingsmodellene kan i enkelte tilfeller mangle original emballasje, eller ha små merker, som gjør at prisen er redusert.


Produksjonstiden på et JKE- kjøkken er normalt 4–uker. Hvert kjøkken blir produsert på bestilling ved fabrikken i Nordjylland. Arbeidet på fabrikken starter først når vi vet hva du vil ha, og leveringstiden avhenger derfor av hvilken løsning du har valgt. Hele prosessen for å få nytt kjøkken tar vanligvis 2–måneder.


Tvert i mot er sjansen stor for at du får et ekstra bra kjøkken. Dette er fullgode løsninger. Du får ikke et dårlig kjøkken , bare rimelig, og gjerne med tekniske finesser.


Utstillingene er ofte oppgraderte, for vi ønsker jo å vise frem det beste, så utstillingsmodeller er gjerne et godt kjøp, forsikrer Løwenstein. Vi er en stolt forhandler av norsk kjøkkenkvalitet og våre eksperter står klare for å skreddersy optimale kjøkken , bad eller oppbevaringsløsninger etter dine ønsker og behov. Se utvalget vårt av fronter, farger og løsninger.


Her viser vi noen av utstillings modellene vi har på salg.

Vi strever etter å holde siden oppdatert. Uansett om du holder på å bygge ditt eget bibliotek eller leter etter hyller å pynte med vakre innredningsdetaljer, så har Trademax møblene som passer deg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg