torsdag 4. mai 2017

Og arkitekter

Legg inn anbud gratis hos oss! LMR arkitekter Fotograf Bilde tekst SiO planlegger nye familieboliger for studenter på Kringsjå Studentby. Boligene skal bygges i miljøvennlig massivtre med solceller på tak og to veggfasader og blir forbildeprosjekt i FutureBuilt.


Og Arkitekter AS, OPUS arkitekter as og Plank Arkitekter AS, med til sammen rundt ansatte, går nå sammen og danner Holon. Det vil Holon bygge videre på.

DARK Arkitekter - arkitektkontor i Oslo, Drammen og Stavanger - moderne og kreativ arkitektur innen urbanisme, bolig, næringsbygg, offentlig. Arkitekter holder på med planlegging av bygninger, byggeteknikk, utseende og samfunnsplanlegging. Det er viktig å kunne kombinere alt dette under utvikling og bygging av nye bygninger og anlegg. Som arkitekt må du også ta stilling til utfordringene samfunnet vi lever i har, som f. TAG trenger seniorarkitekter!


You have some jquery. Bergens Arkitektur- og byutviklingspris! Slider Revolution files js inclusion.

To fix this, you can: 1. LPO arkitekter har prosjekter innenfor plan, arkitektur og utstilling. Vi lager helhetlige løsninger for våre kunder og samfunnet for øvrig der både innovasjon og. Arkitekt MNAL eller sivilarkitekt MNAL benyttes av arkitekter som har utdannelse og praksis som kvalifiserer for medlemskap i Norske arkitekters landsforbund (NAL). Arkitekter Oslo - arkitektbyrå, arkitekt, byplanlegging, interesseforening, arkitektoppdrag, arkitekttjenester, hustegning, arkitektur, arkitektfirma, tilbygg.


Plan, arkitektur og landskap. Vi tilbyr tjenester til offentlige kunder, private selskap og enkeltpersoner. Logg arkitekter har som målsetting å være et ledende arkitektkontor innen moderne arkitektur der vi ønsker å ivareta helheten i utforming og planlegging av de.


Larkitekter skal være en ambisiøs og tydelig rådgiver med høye mål om arkitektonisk kvalitet og fremtidsrettede og helhetlige miljøløsninger. Med vår kompetanse, engasjement og gjennomføringsevne skal vi være pådrivere for å utvikle og utforme våre prosjekter som del av et bærekraftig system. Vårt arbeidsområde spenner fra byplanlegging til prosjektering av ulike. Fabel Arkitekter står bak en rekke skianlegg i Norge. Se Fabel-filmen hvor arkitekt Tom Wike forteller om tanken bak disse.


Arkitekter har solid erfaring innen kulturbygg, næringsbygg, helse og skole, boliger, resaturering og rehabilitering. Dyrø og Moen AS arkitekter MNAL er et solid og godt innarbeidet arkitektkontor med målsetning om å drive en allsidig arkitektpraksis med høyt krav til faglige kvaliteter. Våre oppdrag omfatter prosjekter i en rekke ulike bygningskategorier, i tillegg til plan- og utredningsoppgaver.

Bark arkitekter holder til i den grønne boksen i Oransjeriet i Stavangers østre bydel. Bark har ikke én stil, men prosjektene våre kjennetegnes av gjennomarbeidede løsninger, kjærlighet for faget og godt samarbeid med byggherre og utførende. Vi er et arkitektkontor med tverrfaglig miljø og kompetanse innen alle deler av et byggeprosjekt. Vi er imøtekommende, profesjonelle og løsningsorienterte. Sundtkvartalet kandidat til arkitekturpris 2. Vi har flere arbeidsområder som f. Større boligprosjekter, eneboliger og hytter.


Restaurering og historiske bygg. På disse sidene finner du oversikt over arkitektkontor i Norge der eierne av. We believe in sharing as a core tool for evolving and exploring our work, and as a great way to meet potential future employees and clients. Ulike mennesker - ulike behov.


Dine ønsker og behov danner grunnlaget for oppdraget til arkitekten som er din rådgiver gjennom hele byggeprosessen. Kasia Gdula Arkitekt. Reidun Moen Arkitekt. Henrik Mordal Meyer Arkitekt.


Elena Serenko Arkitekt. Christine Eng ARKITEKTER. Kristine Frøshaug Arkitekt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg