tirsdag 30. mai 2017

Innredning gang

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Gjør entreen din til et innbydende rom med funksjonelle løsninger.


Her er et knippe smarte ideer som du raskt kan få til selv.

De aller fleste av oss har en gang i boligen vår, enten vi nå bor i leilighet eller hus. Det er de færreste av oss som kommer rett inn i husets oppholdsrom, så gangen fungerer på en måte som en sluse mellom inne og ute. Det lille rommet er også gjerne det første som møter oss når vi kommer inn av døra etter en hektisk dag.


Skuffer eller kurver som er lett tilgjengelige der luer, votter og skjerf kan slenges oppi med en gang man kommer inn, er svært effektive til å holde orden. Knagger til våte jakker og regntøy kan også være en fordel, slik at det våte tøyet ikke henger inntil jakkene i garderobeskapet. Fargekombinasjoner, tapet osv kan vi i butikkene hjelpe dere med.


Ta bilde av gangen , og kom å spør oss! Lag et personlig touch på den.

Tenk smarte og praktiske løsninger, for best mulig å holde orden. INSPIRASJON – INTERIØR TIL GANGEN. Gangen handler ofte om smart oppbevaring og praktiske løsninger, men ikke glem at gangen er det første man ser når man kommer inn døren. Sørg for at gjestene dine møtes av et koselig interiør som forteller hvem som bor der. Her får du interiørtips til gangen , og vi håper du blir inspirert.


Selv en liten gang kan bli innbydende med enkle grep. Innredning Gang sjelden forbedret. En grunn innredning fra Langlo, med kroker istedenfor kleshengere, gjør det enkelt for både barn og vokse å holde orden. Her ser du innredning i Oak Sanremo og hvit utførelse.


Derfor er gangen , eller entreen, et rom som ikke bør oversees. Og det er her gjestenes opplevelse av hjemmet ditt blir formet. Gangen er det første rommet du møter når du kommer hjem. Selv om gangen ikke er et oppholdsrom, slik som stuen eller kjøkkenet, er det derfor mye å vinne på å få til en god gang. Førsteinntrykk: Hvis du har en gang som lett blir rotete, er det lurt å unngå store speilflater.


Det er ikke bare du som speiles, men rotet også. Belysning: Ha både funksjon- og stemningsskapende belysning.

Venter du gjester, vil du antagelig ikke flombelyse gangen , men gi gjestene en varm velkomst. Gå på oppdagelsesferd i utvalget av oppbevaringsløsninger til entreen, vaskerommet eller gangen. Skyvedører passer også perfekt som romdelere. Vi gir deg tips og inspirasjon til en optimal innredning. Hvis du ønsker det, kan vi hjelpe deg med å designe en skreddersydd løsning, akkurat som vi gjerne står for monteringen.


Bestill et møte, eller kom innom en av våre butikker. Derfor har vi samlet de mest populære lampene til gangen i én kategori slik at du kan se hva andre velger - men husk alltid å utfordre deg selv på det normale. For du kan faktisk få både godt lys og flotte lamper hvis du bare bruker minutter mere på å se på lamper til gangen. Garderobeskap er praktisk, men noen ganger er det finere å jobbe på lag med rommets kriker og kroker.


I rampelyset: VIRUM-serien. Vår VIRUM-serie har i gjennomsnitt stjerner eller mer på JYSK. Finn ut hvorfor kundene våre elsker denne serien. Det kan være mange forskjellige grunner til at innredningen i hjemmet vårt er som den er.


I små hjem og leiligheter er innredningen ofte plassbesparende og praktiske løsninger. Andre ganger er formålet med innredningen å gjemme stygge rør, elektriske installasjoner, radiatorer eller lignende.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg