onsdag 3. mai 2017

Lin putetrekk

Stort utvalg av kvalitetsprodukter til gode priser. Bestill på nett eller hent i butikk. Pene og komfortabele putevar enten du foretrekker glatt sateng eller myk bomull. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.


Shop online til gode priser.

Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Dekorer hjemmet ditt med Cellbes. Putetrekk - Alltid mange varianter. Hos Kid har vi et stort utvalg av putetrekk og putevar. Velg mellom ulike størrelser og design i flanell, sateng og bomull.


Et behagelig putetrekk er viktig for søvnkvaliteten. Vi har putevar i myk og mer bærekraftig bomull vevdmed høy trådtetthet. Vi har også putetrekk i lin , som er et sterkt og holdbart materiale.

Hotellputa bak alle hodeputene trenger også putetrekk. Alle våre putevar tåler mange vask og er veldig slitesterke. Du kan velge blant bomull, velour og sateng i flere ulike farge, mønstre og størrelser. Vi har for eksempel rødt putetrekk , putetrekk i blå og putetrekk i rosa, men også i mange andre farger.


Handle enkelt online hos ellos. Nettstedet vil være tilgjengelig snart. Takk for din tålmodighet!


Her hos Høie finner du et godt utvalg i både ulike kvaliteter og teksturer, samt farger på putetrekk. Enten du er på jakt etter et luksuriøst putevar i sateng eller velour, et supermykt bomullstrekk eller et putetrekk som er så allergivennlig at Asthma Allergy Nordic anbefaler det, finner du det her. Rask levering, alltid mye salg!


Frisk opp med et par fargerike putetrekk. Du har kanskje et ensfarget sengesett du gjerne vil friske opp litt. Da er et putetrekk i en vakker farge er en enkel og billig løsning. Nedenfor finner du putevar i ulike farger, mønstre og print. De beste kuppene finner du her.


Halens har alt du trenger av klær. Hjemmeartikler for enhver smak.

Bli inspirert av interiørutvalget. Alt hva du trenger på badet. Håndkler, matter og kurver. REM putetrekk fra eksklusive italienske Society. Bianco er en melkehvit farge.


Passer fint både på soverommet og i sofaen. Stoffet er vevet i en spesielt tynn lintråd som gir trekket særegen mykhet, samtidig som det bevarer det ikoniske vintage utseende. Nostalgisk putetrekk i naturfarget lin med blomstertrykk i en dus grånyanse.


Designet av Halvor Bakke. Lagervare - forventet levering 3-dager Mengde. Type: 1 lin Tynt og lett putetrekk i en naturlig lin farge sydd av vasket 1 lin. Veldig holdbart, anti allergisk, krymper ikke! Sydd av vasket 1 lin.


Vi kan også tilby andre størrelser av sengetøy. Vi gir deg et hyggelig tilbud! Du kan enkelt bytte stil eller oppdatere stuen etter sesong, gjennom å bytte putetrekk. Dette putetrekket er i 1 lin og er laget i en miljøvennlig produksjon.


Gi en applaus til putetrekket – den diskré helten bak mang en enkel, men effektfull stilforandring. Lekkert velour og lin putetrekk. På forsiden er det tre velour striper og to lin striper som gir et veldig tøfft og stramt uttrykk.


Baksiden er i velour. Nydelig putetrekk i 1 lin med motivet Blåklokker på den ene siden og Sitronsommerfugl på den andre siden. Her i Norden har vi et helt spesie.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg