tirsdag 30. mai 2017

Pynt til kjøkken

Funksjonelt design, skapt til din hverdag, rask levering. Hos DESIGNA selger vi mer enn kjøkken. HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Her finner du en stor mengde festtilbehør.


Kjøkken Her er kjøkkenet vårt. Har også hørt at svart kjøkken er det nye hvite, så der har vi bomma, men der traff du!

Stort utvalg pynt til bordet, stue, kjøkken , soverom og baderom. Bestill på nett, hent i butikk eller nærmeste postkontor. Hva med en enkel sjokoladeglasur, smørkrem eller pikekyss? Med litt go kreativ planlegging kan du forvandle et lite, upraktisk kjøkken til et rom der du virkelig kan kose deg. Ta en titt på vår samling eksempler fra virkeligheten, og finn inspirasjon til alt fra oppbevaring til sitteplass.


Dekorasjon og pynt for enhver stil. Hos oss finner du et stort utvalg av dekorasjon, tilbehør og pynt til alle rom. Ja til og med julepynt, innpakningspapir og gavepapir.

Du finner forskjellige innredningsdetaljer å pynte opp me enten om det er på badet eller i stua. Innred kjøkkenet med både praktisk og koselig interiør. Finn detaljer som gjør det hyggelig å lage og servere mat til venner og familie.


Skap en harmonisk stemning på drømmekjøkkenet! Er du på jakt etter nytt kjøkkenutstyr? Enten du trenger nytt vaffeljern eller ny kjøkkenmaskin er Jernia kjent for å ha det du trenger å lykkes.


Skap et rom du trives i ved å sette sammen diverse pyntegjenstander som passer deg og ditt hjem. Følg med på nyheter som kommer inn fortløpende. Salbris Wine Rack bottles. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt.


Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på. Dryss over litt høvlet hvit sjokolade og pynt gjerne med noen blader sitronmelisse eller mynte. Varier kremen på Pavlova etter ditt eget ønske. Noen bilder fra kjøkkenet. Er så glad i kjøkkenhyllene våre!


Her får favoritt tingene stå fremme, kokebøker,. Du må tillate informasjonskapsler for å fortsette handelen.

Som alltid ser vi flere parallelle trender som glir over i hverandre. Klassiske kjøkken og moderne kjøkken : KLASSISKE KJØKKEN : Vi går fra nostalgi til nåtid i det klassiske kjøkkenet og vil dermed ha enklere profiler og enkel innramming. Altså mindre detaljer og ” pynt ” enn.


Ting fører mye fin veggdekor og veggbilder til huset. Netaxept følger nasjonale og internasjonale sikkerhetsstandarder, og er PCI- sertifisert. Vi benytter Netaxept betalingsløsning, som er en sikker løsning. Vi tilbyr et bredt utvalg dekor som vil pynte og gi hjemmet ditt stil og personlighet.


Velg blant vårt brede sortiment fra dekorelementer her. Se vårt brede sortiment av lykter, borddekorasjon, lysestaker, klokker, speil og mye annet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg