fredag 5. mai 2017

Farstad glass forus

Farstad Glass er en seriøs og solid mesterbedrift bygget på gamle håndverkstradisjoner. Vi har vært her lenge og har planer om å fortsette i lang tid fremover. Egne løsninger gir lave kostnader og utmerket kvalitet. Kontakt oss dersom du har noen sprøsmål eller ønsker vår hjelp!


Vi reparerer knust eller punktert glass.

Mange og enhver kan være uheldige å knuse glasset i vinduer, speil, dusjkabinett og lignende. Det meste kan fikses dersom det er laget av glass , og vi er daglig på befaringer i Stavanger, Sandnes og omegn. Vi har utviklet et eget taksystem i glass og aluminium som kan monteres oppå en stål- eller trekonstruksjon. Glasstaket som tilpasses på mål er vedlikeholdsfritt og kan ha en bredde mellom bjelkene på opptil cm. Her ønsker vi velkommen til en rundtur i vår 9kvm store utstilling.


Man får et ekstra oppholdsrom ute, med store muligheter for god varme der solen står på. I solskinn vil det selv ved null grader ute, være over grader inne på terrassen.

Det viktigste for oss er å være et foretrukket alternativ når du er på jakt etter glass og vindu i Stavanger og Sandnes. Vi påtar oss de fleste oppdrag som gjelder glass , alt fra skifte av punkterte vinduer, terrassedører til enkle knuste kjellervinduer og glass til drivhus. Legg på tekst kostnadsfritt: For å møte konkurransen i markedet har Farstad på Forus tatt vekk alle fordyrende led og produserer både glass - og aluminiumsprofiler i flere lavkost-land. Gode relasjoner og langt samarbeid med glassverk gjør at Farstad på Forus importerer direkte fra. Daglig leder, Mette Farstad , er tredje generasjon innen den lokale familiebedriften som ble startet av hennes farfar.


Vi leverer både til entreprenører og privatkunder. Farstad Profilsystemer - Farstad på Forus , Stavanger, Norway. Farstad Catering har levert mat til bedrifter, private, lag og organisasjoner i over år. Vårt cateringselskap ble etablert av Annbjørg og Olaf B. Han er i dag leder for en stab på åtte personer.


Kontaktinformasjon for Rune Farstad , telefonnummer, adresse og mer kontaktinformasjon. Vi har kortterminal, men vi tar ikke kredittkort. Farstad bidrar også med å skaffe kontakt med solide aktører i andre håndtverksbransjer.


Noen av våre samarbeidspartnere er Komplettbygg AS, Kopperå elektro AS og Selbu Byggtre AS. Vårt primærområde er Meråker, Stjørdal, Storlien, Storvallen og Enafors. Farstad hagestuer levers på mål tilpasset din bolig.

God service, hyggelige folk som. Vinterhage med limtre i bærekonstruksjon, aluminiums dører med brutt kuldebro 4- spors system isolerglass. Rogaland forus vest ga ingen treff, derfor har vi utvidet området vi søker i. Pilkington Stavanger AS hjelper deg med alt av tradisjonelle glasstjenester som utskifting av vinduer, interiørglass, sanblåst glass , blyglass og har eget glassverksted. Ta kontakt med oss idag så hjelper vi deg med å realisere dine glassprosjekter.


Sandnes Glass fikser, leverer og monterer alle typer glass på alle og skreddersydde mål.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg