onsdag 24. mai 2017

Kjøkken dansk design

Kjøkken dansk design

Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Hos Kvik finner du kjøkken i nøye utvalgt dansk design til ethvert budsjett.


Vi hjelper deg i mål med drømmekjøkkenet fra start til slutt – og du blir helt sikkert overrasket over hvor mye du får for pengene. Vi vet at et nytt kjøkken er en stor beslutning. Produksjonstiden på et JKE- kjøkken er normalt 4–uker. Hvert kjøkken blir produsert på bestilling ved fabrikken i Nordjylland. Arbeidet på fabrikken starter først når vi vet hva du vil ha, og leveringstiden avhenger derfor av hvilken løsning du har valgt.


Hele prosessen for å få nytt kjøkken tar vanligvis 2–måneder. AUBO leverer Køkken, Ba Bryggers og Garderobe i alle prisklasser. Intet er for stort og intet er for småt.


Kjøkken dansk design

Det skal bare passe til dig. Hos Kvik vet vi godt at de færreste har prøvd å kjøpe nytt kjøkken når de kommer til oss. Trenger kjøkkenet ditt å skiftes ut? Da finner du mye inspirasjon her. Se våre vakre modeller til gode priser her.


Hos DESIGNA tilbyr vi kjøkken i dansk design skapt for hverdagen. Hos AUBO har vi et kjøkken som passer akkurat til dine ønsker, behov og lommebok. Vi har et stort utvalg av eksklusive kvalitetskjøkken i forskjellige materialer og design – både til det lille, intime kjøkkenet i leiligheten og til det store, prangende kjøkkenet i villaen. JKE er Nordisk Design og Dansk kvalitet. Vi tenker ikke så mye på at JKE startet som en snekkervirksomhet der hvert eneste kjøkken ble bygget for hånd.


Kjøkken dansk design

Vi har bare fortsatt å dyrke det gode håndverket og å velge de beste materialene. Classic kjennetegnes av en stram fremtoning med kubiske elementer. Nordsjøkjøkken er dansk design og kvalitet på sitt beste.


Vår fabrikk har produsert kjøkken i over år, og har erfarne snekkere, tømrere, industrilakkerere, montører og andre dyktige fagfolk. Bredt utvalgt Med modeller i forskjellige stilarter finnes det noe for enhver smak og behov. Babyutstyr finner du hos Sprell! Lynrask levering - stort utvalg. Med et IKEA- kjøkken får du høy kvalitet, god pris og års garanti.


Vi kan veilede deg steg for steg med planleggingen, og hjelper deg også med transport og montering dersom du ønsker det. Med mange valgmuligheter både innvendig og utvendig kan du få et personlig og praktisk kjøkken tilpasset stilen og lommeboken din. I Oslo kan du oppleve kjøkken på en helt ny måte. I vårt eksklusive SieMatic studio i Bygdøy allé i Oslo får du presentert unik kjøkkendesign av høyeste kvalitet – utviklet for din personlige livsstil.


Du har vært med på å inspirere oss til å skape nye og forfriskende stilkolleksjoner. Kom innom og se resultatene. Design til det moderne liv HTH prøver konstant å utfordre måten vi tenker design på. Det kommer til uttrykk i vårt allsidige design som kan brukes i flere rom. Det moderne livet foregår nemlig ikke bare på kjøkkenet, det krever også velvære på badeværelset og funksjonalitet på vaskerommet.


Alt av moderne kjøkken fra Schmidt er utformet med finesse, spissfindighet og lekre detaljer, fra topp til bunn, og det spares verken på kvalitet eller funksjonalitet. Det brede kjøkkenutvalget vårt gir deg et utall kombinasjonsmuligheter, slik at du kan sette sammen et kjøkken med en moderne design som passer perfekt til deg og hjemmet ditt. Garde Hvalsøe visjon er å skape unike kjøkken med fokus på enkelt og ærlig design.


Hos Designbelysning har vi et bredt og godt utvalg av lamper og belysning i høy kvalitet Finn både inne- og utebelysning på nett her! Se utvalget vårt av fronter, farger og løsninger. Slik bruker du HTHs Design Styler. Design Styler er et visualiseringsprogram som hjelper deg med å finne helt riktige farger og materialer til ditt kjøkken.


Du designer ditt kjøkken ved å velge én av kjøkkeninnredningene som vises som små bilder nederst i designprogrammet. Arne Munch var mannen bak uno form-kjøkkenet. Godt håndverk og god kvalitet.


Alt er dansk design og danskprodusert. Kjøkken i alle prisklasser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg