mandag 8. mai 2017

Feste rullegardin

Pris-garanti Skreddersydd selv dit rullegardin. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Feste stoffet til rullen. Fjern beskyttelsesplasten fra den selvklebende stripen på gardinen.

Montere og henge opp en rullegardin. Dersom gardinen må beskjæres, trenger du saks, blyant og en liten baufil. Fjærbelastet talje med kulekjede. To endedeksler i plast.


Reservedel i komplett sett til rullegardin , på Ø mm rør. Komplement til rullegardin. Smarte og praktiske rullegardiner.


Hos oss i JYSK finner du et stort utvalg av rullegardiner i forskjellig.

Rullegardiner er både vakre å se på og enkle å bruke. Når du kjøper dit rullegardin på GardinShoppen. Vi selger rullegardiner og skjermer for vindu i campingvogner og bobiler fra Dometic Seitz og REMIS.


Handle Campingutstyr online hos Campingtilbehør4u. Liftgardinen holder stan ofte i kombinasjon med en vanlig gardin, ifølge Solstad. Men rullegardin kan også være et fullgodt alternativ for vinduet, mener interiørdesigner Meldgaard.


Spesielt praktisk er rullegardinen hvis møbler uansett ville ha stoppet en hengende gardin under vinduet. Hvis du ønsker å ha det helt mørkt når du sover er rullegardin på soverommet den beste løsningen. Vi har også lystransparante rullegardiner som slipper inn lyset.


Til et lite vindu passer det best med enkle tekstiler med lite mønster, men for å få et grand uttrykk kan du godt velge store mønstre. Steng lyset ute med produkter fra Kid Interiør. Se våre monteringsanvisninger og måleguide for Dekosol solskjerming her. Se Norges største utvalg av rullegardiner i alle farger og mål. Finn din nye rullegardin hos UNIG og få gratis stoffprøver, rimelige priser og lynrask levering.


Har lite lyst på store krater, men orker ikke at noe faller ned heller. Er helt grønn når det kommer til oppheng i gips! Legg gjerne ved link!


Vi er sikre på at du vil sette pris på våre produkter og nyte dem uten problemer i mange år.

Alle våre produkter har års garanti. This feature is not available right now. Please try again later. Stort utvalg av gardinoppheng og gardintilbehør. Gardinstenger, gardinholdere og mye mer som passer alle vinduer og alle gardiner.


Klaringen mellom vinduet og foringen er 6cm. Eneste løsningen jeg ser er å montere rullegardinen på veggen over vinduet, noe som ikke er spesielt pent. Hvis du skal montere persiennen på vinduskarmen, skal du først bore hullene med et tynt trebor (mm).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg