fredag 12. mai 2017

Bilder og rammer

Bevar minnene i en vakker og personlig fotobok. Bestill lett online her! Det er vi stolte av og veldig glade for. Fraktfritt over 5kr. Store og små oppdrag. Kyndig veiledning og råd.

Vi har blant annet små rammer , store rammer , A3- rammer og A4- rammer. Noen av dem er en kollasjramme og har plass til flere bilder , slik at du kan vise frem flere minner i samme ramme. Du finner også bilder som er ferdig innrammet hos IKEA.


Alle rammene våre har glassklart pleksiglass (rammene fra Moebe har akrylglass). Det gir lette og uknuselige bilder , og den smarte konstruksjonen gjør det også enkelt å montere rammen. En rammevegg med en miks av forskjellige bilder og tekster gir et personlig inntrykk.


I våre butikker finner du fotorammer for enhver smak: fra kraftige, rustikke rammer , til stålrammer med bling, og helt enkle rammer som lar bildet få all oppmerksomhet. En passepartout gir bildet ditt det lille ekstra. Mange størrelser i både rammer og passepartout.

Utforsk bilder og rammer i ulike motiver på Stilhuset. Rask levering i hele Norge. Rammer til bildene dine. Vi gleder oss til å dele julen med deg! Nå finner du alt av julepynt, julebelysning, alt til advent og mye mer i våre butikker.


Alle produktene blir i dag importert stort sett direkte fra produsent, og derfor kan vi tilby de laveste prisene. Nye kunstnere, kampanje på innramming, nytt nettsted og. Kjøp bilderammer her til innramming.


Kombinere våre posters med rammer i forskjellige størrelser og opprett en bildevegg. Et interiørdesign tips er å matche svarte rammer med tekstplakater og fotoplakater. Visning: Listevisning Rutevisning. Bilde brygge 50x70cm.


Legg til dine favoritter. Vi holder til i Nordhordland utenfor Bergen. Vårt hovedkontor er lokalisert på Forus. Dra et bilde fra den lokale disken inn i rammen i Lerret-området. Til alle fotolerret i standardformatene tilbyr vi dekorative skyggerammer.


Skyggerammens navn kommer av hvordan bildet legges ned i rammen , parallelt med rammelisten. På denne måten dekker ikke rammen over deler av bildet , selve presentasjonen opprettholdes, og ”3D-effekten” på kilerammen bevares.

A-Møbler, unike møbler og interiør til deg og ditt hjem. Vi har over 1års erfaring og er den største, enkelstående møbelforretningen i Norge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg