mandag 29. mai 2017

Sanderson tapet norge

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo.

Sanderson er en velrenommert og innovativ Engelsk produsent av tekstiler og tapeter. De vakre tekstilene er kjent for sine klassiske blomster, ofte i en blanding av lin og bomull av høy kvalitet m. Sandberg tapet er svensk tapetkunst på sitt beste. Deres egen designavdeling er kjent for sine fantastiske vakre, ofte småromantiske design. Dette er tapet som absoultt fortjener å bli hengt opp på mer enn bare en.


Sanderson har i alle år hatt som mål å hele tiden utvikle produkter og produksjonsmetoder som gjør det mulig å tilby vakker design til hele befolkningen med priser som er overkommelige for de fleste. I denne kolleksjonen finner du som navnet tilsier fargerike naturelementer fra fjern og nær. Her er motiver fra norske skoger og tradisjonelle rutemønstre til herlige og fargerike design med ananaser og grønne blader.

Vi er veldig stolte over å kunne representere et verdenskjent merke som Sanderson. The ‘Chika’ wallcoverings collection is a fusion of Japanese-euro-skandi design styles and influences. It has a paired-back tranquil simp. Tapet , maling, gardinstoff og møbelstoff Tapet.


Hos oss har vi rundt ti tusen ulike tapeter fra verden lendende produsenter enten du ser etter fibertapet, vinyltapet, tekstiltapet eller våtromstapet. Rolf Sletvold Interiørsenter AS, og tilbyr et stort utvalg innen parkett, gulvbelegg, tapet og andre interiørartikler. Vi har det største utvalget i Norge og vi sender over hele landet. Velkommen til en hyggelig handel! Vi fører Norges ledende produsenter, som Jotun, Nordsjø, Tjæralin og Gjøco.


Vi har også et bredt utvalg av tepper, sparkel, murmaling, impregnering, og løsninger mot skadedyr. Du finner oss i kort avstand fra Oslo sentrum. Det var et billig tapet , som kunne fåes i mange fargevarianter.


Originalfargen er rød. Bring farge og glede til rommet, la det bugne av blomster i fargerike og trendy design. Syns du det er vanskelig å finne et tapet som passer til ditt rom?


Da kommer vi gjerne hjem til deg, og hjelper deg med å skape det hjemmet du ønsker deg.

Vi i Fargerike tilbyr nå alle våre kunder hjemmebesøk. De har en stor bredde i orginale, eksklusive og basis kvaliteter og et stort utvalg vinyl tapeter. Xorel” i kolleksjonen sin. Photowall tilbyr fototapeter, tapeter, bilder og lerretsbilder.


Velg blant flere hundre motiver og designere, eller trykk ditt eget motiv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg