mandag 12. oktober 2015

Arkitektfirma bergen

Arkitektfirma bergen

Kontakt oss om ditt prosjekt! Vi tegner, prosjekterer, søker og bygger for deg. Vårt mål er å skape bærekraftig arkitektur med høy kvalitet.


Arkitektfirma bergen

Vi utvikler arkitektur av høy standar som ivaretar både økologiske, sosiale og økonomiske hensyn. Arkitektur og stedsutvikling. Interiørarkitekt Bergen.


Vi holder til i Bergen sentrum, men har prosjekter i store deler av Norge. Ulike mennesker - ulike behov. Dine ønsker og behov danner grunnlaget for oppdraget til arkitekten som er din rådgiver gjennom hele byggeprosessen. Elsesro brygge, Bergen.


Radisson Blu Atlantic Hotel, Stavanger. Kilden Barnehage, Oslo. Eufemias Hage, Oslo - nominert til Oslo bys.


Opus Bergen er et ledende konsulent- og arkitektselskap innen arealplanlegging, og eiendomsutvikling for private og offentlige aktører. Finn arkitektfirma bergen nå på Kensaq. En del av Husgruppen. Sist i Klinkenbergate 25.


Arkitektfirma bergen

Produksjonen har omfattet de fleste kategorier bygg. Rede arkitekter AS har sentralgodkjenning i tiltaksklasse for arkitektur, brannkonsept og bygningsfysikk. Firmaet benytter Autocad LT. Som arkitekt kan du jobbe i arkitektfirma eller som konsulent for byggebransjen.


Today, we are also located in Oslo. Our collaborations and projects are increasingly international. Vi får så mange oppdrag at vi ansetter seks nye arkitekter pluss en BIM-ekspert. Etter et vellykket prosjekt i Bergen blir vi spurt om vi kan tenke oss å jobbe mer på Vestlandet.


Jesper Jorde har års fartstid med store prosjekter, og han sier ja til å lede avdelingen i Bergen. MAD arkitekter er organisert som et konsern, med kontorer i Oslo, Bergen og Stavanger. Selskapet har ca ansatte, og gjennomfører mange ulike typer prosjekter.


Skandinavias mest populære opplysningapp til mobiltelefoner Nyhet! Vi er ARTEC – arkitektur og prosjektadministrasjon. Sammen skaper vi byggekunst. ARTEC er et bergensbasert kontor som jobber med arkitektur og prosjektledelse.


Arkitektfirma bergen

Rådhusgaten Bergen Se kart. Design av Haltenbanken WordPress av Maksimer. OPAFORM is an architecture office situated on the Norwegian west coast. We design small and large shelters, constantly investigating construction methods, materials. Jeg har tilbrakt hele livet i Bergen og kunnet glede meg over middelalderbyen med alle sine smitt og smau.


Jeg har gledet meg over den vakre bebyggelsen oppover fjellsidene mot Fløyen og Ulriken, og i Skuteviken, Marken og på Nordnes. Det er med gru og gremmelse jeg ser det nye Bergen vokse frem. Alle våre medlemsbedrifter er søkbare.


Se bilder, les referanseprosjekter, erfaringsområder og finn kontaktinformasjon her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg