torsdag 8. oktober 2015

Tapet på kommode

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Kjøp Kommode hos Trademax.


Alltid lave priser og et stort utvalg!

Velg en kommode som passer både deg, klærne dine og den plassen du har. En kommode med tapetdekor på skuffene kan bli en fin stemningsskaper i et rom. Hvis du har rester fra du tapetserte i stuen, kan en kommode med samme tapet på frontene gjøre seg bra i entreen på vei inn til stuen. Her har toppen av kommoden fått tapet. For å få en mer slitesterk overflate, ble det lakket med tre strøk vannbasert gulvlakk.


Det ble slipt lett over mellom strøk to og tre. Så skulle skuffefrontene få tapet. Disse symbolene forklarer seg godt selv.

Jeg fant billige tapeter på Ikea for en stund siden og den ene passet kjempefint til kommoden. Jeg tapetserte mens jeg ventet på at malingen skulle tørke. Hvis du lurer på hvordan man tapetserer på en lettvint måte kan du lese om det her. Noen liker også å tapetsere garderobeskapet eller en kommode på soverommet. Dette er noe vi synes er kjempe spennende.


Da får du et helt unik og personling tapetsert møbel inn i interiøret. Et annet tips til tapet på soverommet er å strekke komfortsonen litt. Heng tapet på alle veggene i stedet for bare veggen bak sengen. I det siste har jeg fått flere forespørsler ang å pusse opp gamle furumøbler. Istedet for å svare hver på mail, tar jeg fram en kommode jeg pusset opp i fjor.


Noen har kanskje sett den før på butikken sin blogg. Det er litt omgjort og mere utfyllende her. Samme framgangsmåte ved maling av kjøkkeninnredning og dører. Før du skal kjøpe kommode bør du tenke gjennom hvilken kommode som passer deg og din stil.


En kommode gjør seg godt på barnerommet, eller til småklær som sokker og undertøy. Fototapeter som gir dine vegger et personlig uttrykk. Bestill din fototapet online hos Mr Perswall og hent i butikk.


Velg tapeter blant våre kolleksjoner eller last.

Skal du henge underlagsduken rett på galssfiberstrien bør du bruke et spesiallim fra Casco. Hvis tapetet sitter løst på større områder bør du vurdere å fjerne tapetet helt. Tapet og kunstartikler.


Nå kan du tapetsere deg frem til denne følelsen, og ha den hele året. Ved å tapetsere en vegg, vekker du den gode og avslappende stemningen fra naturen. Dette soverommet har fått tapet på alle veggene, fra kolleksjonen Factory fra Borge. FINN er hele Norges markedsplass. På sidene av kommoden ville jeg ha tapet.


Finn en unik retro- kommode eller spar penger på en populær IKEA- kommode. Vi har et stort utvalg av tapeter til bra priser. Sådan fik kommoden nyt liv. For at få liv tilbage i den gamle kommode blev den malet og fik tapet på toppen, fronten og siderne.


Egentlig var tanken at bruge en sort højglans farve, men træværket havde for mange furer til, at det ville blive pænt. Inden du går i gang, skal kommoden vaskes. Derfor faldt valget på en silkemat.


Våre bestselgere innen tapet For å gjøre valget lettere har vi samlet våre bestselgere innen tapetsegmentet på en og samme side. På Ikeas egen blogg, som skrives av et team med kreative Ikea ansatte og designere, kan du samle med deg massevis av ideer på hvordan du kan gi Ikea-møblene dine både en ny look og et nytt liv. Her er det bare å bla seg nedover i arkivet - og husk på at det finnes både en norsk og svensk versjon av bloggen, med ulike innlegg - og la seg inspirere.


Vores mål er at give dig den bedste service og de bedste produkter du finder på markedet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg