tirsdag 13. oktober 2015

Maling av parkett

Til denne kvaliteten er det billig! Best på kvalitet gode på pris. Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Se vårt store utvalg.

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Du kan male veggene alt du orker, men om gulvet er feil, blir helheten uansett feil. Er gulvet i god stan er det heldigvis ikke nødvendig å bytte det. Da kan atmosfæren i stedet reddes ved hjelp av ny farge.


I løpet av en helg er jobben. Det er mange gulv som kan males. Betong kan også gjerne males.


Tidligere sa man at maling ikke ville feste seg til laminat, men også disse gulvene kan nå males med enkelte malinger.

Jeg er heller ingen ekspert på maling , men har malt såpass mye nå at jeg kan komme med en mening :) Det går fint an å male parkett , det er jo treverk! Men den må jo pusses ned litt, rengjøres med rødsprit eller salmiakk, og så males. Det tredje strøket rulles på tvers av bordene. Dermed skjules eventuelle overganger mellom de malte feltene.


Det holder vanligvis med strøk maling på de fleste gulv, men her trengtes ett til. Gulvet har fått et fjerde malingstrøk, påført i samme retning som det tredje, men i nye felt. Vi vurderer å lakke men så kom jeg på tanken om å male det.


Du mener man ikke må slipe ned gulvet først? Vi pakket gulvet etter vi la det og dette flasser og slipper. Hmm kanskje best å slipe med maskin. Male nytt ubehandlet tregulv. Vask gulvet med gulvrens.


Nytt treverk kan skille ut stoffer og væsker som legger seg på overflaten og kan forhindre jevn påføring av maling , samt hindre god heft. Innholdet på denne nettsiden er beskyttet av opphavsretten og tilhører MAXBO. For å bruke materiale fra vår hjemmeside kreves skriftlig tillatelse. Eventuelle brudd på opphavsretten vil forfølges.


De fleste gulv kan males under forutsetning av at underlaget er rent og tørt, sier ifi.

Tregulv blir flott med maling , og både parkett og plank kan males enten det er ubehandlet, oljet eller lakkert fra før. I vårt sortiment finner du alt du trenger til behandling av gulv og trapp: lakk, maling , olje og hardvoksolje. Vi malte alle gulvene hvite i forrige leilighet og ble veldog fornøyd vs litt sliten parkett.


Mattet ned lakken med en lett puss og malte deretter over med gulvmaling. Malte parkett er på full fart tilbake igjen, og gir uendelige muligheter til å sette personlig preg på hjemmet ditt. Gulvmaling - Maling av parkett.


Enten du har en moderne leilighet eller et gammelt hus, kan malt parkett hjelpe deg til å få nøyaktig den stilen du ønsker. Pass på at alt arbeid med vannholdige materialer som støp og maling er avsluttet før montering av parkett settes igang. Sørg for at bygget er lukket og at byggefukt er under kontroll. Sørg for et riktig inneklima i rommet hvor parketten skal monteres. Vi er stolte av å være den eneste norske samarbeidspartneren til Volimea.


Gjennom dette samarbeidet kan vi tilby veggdesign basert på marmorkalk. Dette er et morderne og kunstnerisk alternativ til maling , og vil gi både kontorlokaler og hjem en helt ny dybde. Produktene er også miljøvennlige og ECO sertifiserte. Epoxymaling består av to komponenter.


Den kjemiske sammensetningen gjør materialet stivt og ekstremt sterkt når de to komponentene herder. Maler og byggtapetsermestrenes Landsforbund og deres garantiordninger. Vårt hovedkontor ligger i Søvik i Haram kommune, hvor vi også driver salg av maling , gulv, tapet og diverse malingsutstyr gjennom vår butikk. Vi har sentral godkjenning for ansvarsrett.


I tillegg finnes også epoksybaserte malinger som kan brukes på gulv i boliger og garasjer. De består av en A- og en B-komponent som blandes sammen og reagerer med hverandre til en hard og slitesterk overflate. Epoksymalingen kan alle middels nevenyttige selv bruke, mens epoksymassen skal legges av spesialister, sier Westman. Ulike typer maling har ulike egenskaper. En vanntynnet acrylmaling vil som regel virke blankere enn en oljebasert med identisk glansgrad.


Bruk høyere glansgrad på list og dør, mattere maling på veggene og mattest i taket.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg