onsdag 21. oktober 2015

Rullegardiner med mønster

Pris-garanti Skreddersydd selv dit rullegardin. Velg stoffkvalitet, farge eller mønster , om du vil ha rullegardiner lystette eller transparente, om du vil ha motor, d. Tilpass dem akkurat slik du vil ha dem. Du kan til og med bestille stoffprøver på forhånd. En rullegardinkolleksjon er ikke komplett uten et hav av vakre farger og mønstre.


I tillegg til basisfargene som hvit, natur og grå, finner du også pastellfarger, grafiske design og vakre blomstermønstre med moderne vri.

Den mørkleggende varianten er et populært valg i Skandinavia. Mange av våre rullegardiner trenger ikke være ”bare” en rullegardin. Blant våre rullegardiner har du valget mellom lystett eller transparent duk i ulike mønster - og fargekombinasjoner. Med en farge som passer til interiøret blir rullegardinen en elegant del av innredningen. Hva med en rullegardin med en sprek farge eller stilig mønster for å sette litt farge på omgivelsene?


Rullegardiner er også enkle å rengjøre, og samler ikke opp mye støv. På Princess har vi rullegardiner av topp kvalitet i forskjellige farger. Smarte og praktiske rullegardiner.

Hos oss i JYSK finner du et stort utvalg av rullegardiner i forskjellig design og materialer. Velg mellom lystette mørkleggingsgardiner, lysfiltrerende rullegardiner , og duo rullegardiner. Et rullegardin er et meget populært gardin, der giver et stilrent og klassisk look.


Hvis du ønsker å ha det helt mørkt når du sover er rullegardin på soverommet den beste løsningen. Vi har også lystransparante rullegardiner som slipper inn lyset. Vælg rullegardiner , når du gerne vil have en gardinløsning, som er både lækker at se på og nem at anvende. Hos JYSK tilbyder vi et stort udvalg af almindelige rullegardiner og ovenlysgardiner med og uden kædetræk.


Demp sollyset for din egen komfort og for å beskytte kunst, møbler og utsmykning mot å falme. VELUX rullegardiner er lette å montere på noen minutter. Og du kan velge mellom mange farger og mønstre. Garantiperiode Vi tilbyr års garanti på alle VELUX-produkter. Alle våre produkter leveres i henhold til de nye reglene for barnesikkerhet.


Kravene til sikkerhet er høye og vi leverer produkter som tilfredsstiller disse og ivaretar dine barns sikkerhet. Visor- RulleGardiner med halv transparente tekstiler ( Slipper gjennom - lys ) og tre forskjellige betjenings muligheter. Her kan også velges forskjellige bunnlister og volanger.


Hvis du vil ha en dekorativ løsning, kan du rulle rullegardin 90cm gjennom å velge med en ruffle. En rimelig rullegardin som passer best til skjerming.

Jemtex sitt store utvalg av materialer, farger og mønster skaper mange kombinasjoner, som gir muligheter for spennende og personlig innredning. Du kan helt selv være med til at bestemme hvordan dine rullegardiner skal se ud. Vi gør det nemt for dig at vælge mellem et stort udvalg af farver, så du kan finde den farve, der passer til din bolig eller kontor.


Derudover kan du selv vælge dine mål, så gardinerne kan passe til alle typer af vinduer eller døre. Vi har et bredt udvalg af stilfulde og praktiske rullegardiner og plisségardiner, der bare venter på at blive opdaget af dig. Vælg mellem mørklægningsgardiner, for at hjælpe dig med en god nats søvn eller et glidende plisségardin, der filtrerer dagslyset i dit hjem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg