onsdag 4. september 2019

Lady jotun blogg

Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd. Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler. LADY Inspirasjonsblogg.


God smak fortjener det beste. Her presenterer våre eksperter. Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil.

Vi tente umiddelbart på ideen, forteller Lisbeth Larsen, fargesjef i Jotun. PAULS BLUE, samt bildene fra Frama sitt designstudio! Jotun frister denne gangen med hele farger i kartet, som de har kalt Rhythm of Life, hvor flestparten er nye og noen er allerede kjente farger vi har sett før. Her kan du lese mer om Jotuns bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan endre innstillingene.


Varme sommerkvelder venter oss! Det varme kveldslyset gjør at fargen ser ekstra varm og brunlig ut her på foto. I sterkt sollys vil den oppfattes langt kjøligere og sortere.


Test alltid fargen utendørs gjennom et helt døgn før du tar fargevalget. Uttrykk deg med farger ”Hjemmet er historien om hvem vi er.

Fortalt gjennom tingene vi gir. Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter.


Finn din nærmeste Maxbo butikk her! Lady Minerals Kalkmaling gir et helt personlig uttrykk. Røffe og naturlige overflater som gjenspeiles i design av fargekart, annonser og butikkmateriell. Välkommen till vår färgrika värld på jotun.


International users: Jotun Norway only provide colour cards and brochures. De siste årene har antall ansatte i Jotun vokst betydelig. Overalt i verden konkurrerer Jotun om å tiltrekke seg kvalifiserte søkere innen alle forretningsområder.


Jotun ønsket å utvikle et helhetlig employer branding-konsept som kan rulles ut globalt. Permisjonen med lille er over og i dag begynte jeg å jobbe igjen. Den siste uken med han gikk alt for fort. Jeg hadde i utgangspunktet ingen planer for uken, men så.


Barbro viser deg bilder, trinn for trinn, om hvordan du går frem. Jotun tester sine malinger på spesielt værutsatte steder i Norge, og alle våre farger er nøye testet i vårt laboratorium, sier Sigve Fjelde.

Han er senioringeniør i Jotun og har arbeidet med utvikling og testing av utendørsmalinger i en årrekke. Jotun erbjuder färger som är specialdesignade och framtagandet är först och främst baserat på estetik, framför matematik, berättar senioringenjör Kristin Andersen från Jotun Colour Technology Lab. Det betyder att färgerna görs av oss, målas upp på stora ytor, värderas och justeras innan de slutliga färgrecepten är klara.


På JOTUN bloggen deler vi det aller siste av informasjon, trender og inspirasjon når det gjelder farger og maling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg