torsdag 5. september 2019

Saueskinn sittelapp

Oppdag vårt store utvalg av saueskinn. Ulike varianter og størrelser! Bestiller du et vegetabilisk garvet skinn så er det fritt for skadelige restprodukter. Saueskinn , sittelapper og skinnfeller fra islandsk sau, spælsau.


Saueskinn sittelapp

Du vet også at miljøbelastningen har vært minimal under hele prosessen. Sittelapp av gammelnorsk spælsau. Meld deg på vårt nyhetsbrev.


De fleste Nordmenn har en eller annen relasjon til livet på fjellet, der skinnfeller er en unnværlig ingrediens. Selv etter at vi fikk isolerte hus og hytter med innlagt varme, er saueskinn og andre skinnfeller nesten et must for mange - både inne og ute. Curly sittelapp saueskinn 24- Abonner på vårt nyhetsbrev.


Bli med i vår vipklubb. Hos OddLiving finner du mye fint til deg og ditt hjem! Velkommen inn til oss! De aller fleste er svarte eller hvite, eventuelt to- farget, men andre farger forekommer også. Vi har myke og komfortable saueskinn i 1 rene naturprodukter, som gjør de slitesterke og selvrensende, men de kan også vaskes i maskin.


Deilig ekte lammeskinn i kvadratisk størrelse. Størrelsen på et saueskinn måles diagonalt på tvers av skinnet. De islandske skinnene er karakterisert av god lukt, lang voluminøs og naturlig pels. Tull deg inn i et deilig saueskinn i godstolen!


Saueskinn sittelapp

Den myke følelsen av et saueskinn som er godt og varmende er det få ting som slår. Et saueskinn hjelper til å myke opp et rom eller et møbel, og passer perfekt som kontrast i for eksempel moderne møbler. Kuskinn er gjerne større skinnfeller.


Lekre, kortklipte saueskinn av pelssau. Pelssauen har nydelig, myk og krøllete pels. Dette er topp kvalitetsskinn som er herlige å ha i sofaen eller i godstolen foran peisen. Dette skinnet er ikke beregnet på utebruk, velg da heller skinn fra spælsauen.


Vi selger økologisk behandlet saueskinn. Skinnene garves uten noen kjemikalier, kun ved brukt av naturlig planteolje. Alle skinnene våre er spesielt utvalgt, og derfor kan vi garantere deg den høyeste kvaliteten på produktet. Samtidig så gir huset et varmt og koselig utseendet.


Hvit sittelapp av gammelnorsk spælsau. Myk og god sittelapp av ekte saueskinn. Grå sittelapper, runde cm. Fine sittelapper til stoler. Hårlengden varierer fra 8- cm.


Saueskinn sittelapp

Finnes i alle mulige gråsjateringer, alt fra helt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg