mandag 30. september 2019

Klokken i usa

Lokaltid i USA – New York – New York. Været i New York, tider for soloppgang og solnedgang, sommerti tidssoner, når Månen står opp og går ned og. Klokka — Verdensuret.


Klikk på en by eller bruk søkefeltet. Her vises alle verdensure og klokken i alle storbyer i verden herunder dem i USA.

En kalender ved hånden alle årets 3dage! Nøyaktig tid nå, tidssoneinfo, tidsforskjell, soloppgang, solnedgang, daglengde og nøkkelfakta for USA. Denne siden inneholder alltid riktig ti klokken er synkronisert til atomklokkene der ute på internett.


Nettstedet er mobil-kompatibel og vil fungere godt i både mobiler og nettbrett. Lurer du på hva en uke er det så besøk kalenderen , eller noen av de andre nettstedene til høyre. Se hvad klokken er i USA.


Der er også forskellige andre informationer at hente, f. Siden hvad klokken er, hvilken tidsforskel og hvilken tidszone det adskiller sig afhængigt af hvor i USA du er, når USA er i flere forskellige tidszoner, er det ikke muligt at sige nøjagtigt, hvad klokken er, eller hvilken tidsforskel det er i USA selv.

Efter middag er perioden fra kl. I denne periode vil f. PM ved brug af denne omskrivning. Man skal dog være opmærksom på, at 12-timersuret starter klokken i stedet for dvs. Hvad er klokken i København, Danmark?


Wie viel Uhr ist es in USA ? Her kan du se, hvad klokken er i Californien i USA lige nu. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del af dagen det er! Alle oplysninger i kassen opdateres automatisk, så du altid kan se, hvad klokken er, hvilken dag den er, og hvilken del af dagen det er lige i øjeblikket i Californien. Pave Sabinius innførte i år 6e.


I mer moderne tid har begrepet også fått betydning som ur eller urverk, opprinnelig et mekanisk drevet måleinstrument som viser tiden. En grei huskeregel er at klokken alltid skal stilles mot nærmeste sommer. Altså en time frem om våren (mot sommeren) og en time tilbake om høsten (mot sommeren). Les mer om tiden på Justervesenets hjemmesider. Hjemmesiden viser klokken med det nøyaktige klokkeslettet for din region, samt en forhåndsinnstilt liste over klokkeslettet i store byer.


Ved sommertidens start blir klokken skrudd én time frem kl.

Du kan endre på listen slik du selv ønsker. For først da har du for eksempel rett til å få klokken reparert hos en norsk urmaker. Dersom klokken er kjøpt hos autorisert forhandler i utlandet, har man samme rettigheter i forhold til garanti.


Man har imidlertid ikke reklamasjonsretten på fem år, som man har i Norge, forklarer Haraldsen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg