tirsdag 3. september 2019

Speil og ramme bergen

Lave priser og lynrask levering på baderomsprodukter. Se vårt enorme utvalg nå! Sjekk ut Speil Ramme. Speil kan få et rom til å virke større og lysere. Finn et som passer deg her.

Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre. Mange forskjellige speil til god pris. Kjøp raskt og enkelt på Ellos. Nye kunstnere, kampanje på innramming, nytt nettsted og.


Fra vår forretning og galleri i Bergen tilbyr vi et bredt utvalg av kunst og innramming til private og bedrifter over hele landet. Kontaktinformasjon for Speil og Ramme AS Bergen , telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer. Den vanligste størrelsen figurer selger for kr 1.

Et sølvspeil kan bidra med å forsterke et klassisk utseende. Et speil uten ramme gir en minimalistisk og moderne følelse. Med smart plassering av dekorative speil kan du få rom til å føles større og lysere.


Du kan for eksempel sette et stort gulvspeil eller veggspeil overfor vinduet og la det fylle rommet med naturlig sollys. Hos oss finner du små, store, runde, firkantede, smale og brede speil med rammer i flere ulike farger. Kort fortalt: vi har noe enhver. Med et speil , enten stående inntil eller hengende på en vegg, får rommet et helt annet lysforhold og skaper en ny harmoni i rommet.


Velg mellom våre speil i ulike størrelser, utforminger og farger, og finn speilet for ditt behov. Ny katalog - mange nyheter! Ta med deg absolutt alle dine venner og stikk innom, fra torsdag 3. RABATT PÅ ALL INNRAMMING du leverer hos oss.


Send firmaprofil til e-post. Runde speil bidrar til å myke opp et rom som ellers består av mange kanter. Stort utvalg av speil , bilder og bilderammer. Speil er en flott interiørdetalj som skaper lys og rom.


Kombiner speil med fine trykk og rammer for å skape en personlig bildevegg.

I varehusene våre finner du speil til alle rom. Velg mellom runde veggspeil i forskjellige størrelser, praktiske gulvspeil og sminkespeil med belysning. Vi reiser verden rundt og finner masse fine og kanskje litt annerledes ting, som vi importerer direkte og som vi derfor kan selge rimelig.


Speilet er med på å løfte designet på badet ditt. Vi har både runde-, kvadratisk- og rektangulære lysspeil, speil og speilskap.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg