tirsdag 3. september 2019

Royalimpregnering farger

Royalimpregnering farger

Det upigmenterte treet vil over tid få en mer grå farge, fordi det ikke er noen UV-beskyttelse i oljen som brukes. Vi gjør oppmerksom på at dette er transparente farger og at fargen kan variere fra produksjon til produksjon. Marnar Bruk Royal har fem fargevarianter.


Velg din favoritt, og se hvor fint huset blir. Grå, brun, okergul og rød er UV-beskyttet, og fargen holder lenge. Alvdal Royal er betegnelsen på våre royalimpregnerte materialer, som kan brukes til alt fra utvendig kledning og terrasse, til sponvegg, spon- og tretak. I tillegg til at trematerialene skal se flotte ut, er det viktig at fasaden tåler belastningen den blir utsatt for over tid.


Dette er oker, rød og brun. Royalimpregnerte produkter er laget av furu som først CU-impregneres, så tørkes. Nøytral vil fremstå som gyllenbrun på grunn av den store mengden olje som er innkokt. Denne vil imidlertid relativt fort bli værgrå. Ut fra dette anbefales denne mest brukt på terrasser, støyskjermer og gjerder, samt takbord.


Royalimpregnering farger

Høy kvalitets royalimpregnering. Dypt impregnerende trebeskyttelse med høyt tørrstoff (mye olje). Kommer i flere farger. Med det ønsker vi alle en god helg! Leirgrå kombinert med Nordisk Sort.


Optimera er en del av det internasjonale konsernet Saint-Gobain. Først impregneres trevirket på vanlig måte, noe som gjør treverket kobberholdig. Etter impregneringsprosessen kokes treverket i industriell linolje. Oljeforseglingen reduserer fuktopptak, svelling, krymping og sprekking, og gir et stabilt virke. Impregnert trelast brukes til terrasser, plattinger, levegger og utvendige trapper.


Royalimpregnering farger

Visste du at det finnes produkter som krever mindre vedlikehold enn vanlig impregnert? Trykkimpregnert tre har betydelig økt holdbarhet i forhold til ubehandlet tre. Dette gjør det velegnet til bruk der holdbarheten er ekstra viktig. Du står fritt til å velge en uendelighet av farger , profil på kledningen, og om du vil ha malt eller beiset treverk.


Flere alternativer til behandling. Ferdigmalt kledning trenger kun behandling ved spikerslag eller på endeved (der bordet er kappet). Kledning – Panel for utvendig bruk. Alvdal Skurlag har stående og liggende kledning, i malmfuru, impregnert og royalompregnert.


Profiler kan spesiallages. MøreRoyal er førsteklasses, ferdig behandlet trelast klar til bruk uten noen form for etterbehandling når den er montert. Den innehar unike egenskaper som er.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg