mandag 23. mai 2016

Sebra gardin

Sprell har et fantastisk utvalg av leker og barneromsinteriør. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Kjøp Sebra hos Babyshop. Store Rabatter her De Beste Priser Nå!

Innovativ rullegardin med tverrgående striper. Gardinen er en blanding mellom persienne og rullegardin. Det geniale er at man kan åpne og lukke feltene som på en persienne ved kun å justere gardinen i høyden. Man har mulighet til å dekke innsyn helt eller skape en effekt av liggende lameller.


Les mer under Beskrivelse. Viser alle resultater. Zebra rullegardin er en rullegardin med to lag tekstiler med tverrgående striper. Stripene har åpne og lukkede felt.

Det geniale med systemet er at man kan åpne og lukke feltene ved kun å justere gardinen noe i høyden. Med en tradisjonell rullegardin må man trekke gardinen helt opp eller helt ned. Likevel er det ikke helt ulikt. Enten du ser etter gardiner på soverommet som holder dagslyset ute, eller gardiner på kjøkkenet som slipper dagslyset inn uten å gi fullt innsyn, finner du ganske sikkert noe som passer for deg.


For å få råd og tips kan du booke en konsulent i noen av våre butikker som kan hjelpe deg med valg av gardiner og solskjerming. Ferdigsydde gardiner. Når du innreder hjemme kan du enkelt forandre interiørstilen ved å bytte gardiner. Hos oss kan du booke en konsulent i noen av våre butikker som kan hjelpe deg med valg av gardiner og solskjerming. Rullegardiner er gardinenes personlige assistenter, og lar deg styre hva som skal få slippe inn vinduet av sollys og nysgjerrige blikk.


Husk at hvis du ønsker et helt lystett rom må du også tenke på hvilken gardinstang du velger, bruk gjerne en gardinstang som er buet på sidene, slik at du også får tettet på siden av gardinene. Hos Kid har vi Norges største utvalg av ferdigsydde gardiner. Bestill fra vår nettbutikk! Vi ønsker at du skal ha en hyggelig handleopplevelse, og at du skal være. Budsjett til luksus, hoteller og hjem.


Zebra har et moderne og innovativt preg der godt utsyn og god skjerming enkelt justeres ved hjelp av forskyvning av front- og baktekstil. Denne solskjermingen kombinerer det beste fra rullegardiner og persienner, og gir et behagelig innendørs dagslys. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn.


JUNGELGARDINER for VILLE BARN, SEBRA Kule gardiner med masser av sebraer.

Dette stilige gulvteppet fra Sebra passer like bra på barnerommet som ellers i hjemmet. Teppet er laget av bomull som er myk og godt å gå på, og har lekre rosanyanser som skaper en lun og behagelig atmosefære i hjemmet. Materiale: 1 bomull. Her finner du alt av tekstiler til barnerommet. Vi snakker gardiner , rullegardiner, gulvtepper, lekematter, pynteputer og tepper og pledd.


Gardiner trenger man i alle rom, så også på barnerommet. Her på Jollyroom har vi et godt utvalg av både gardiner og rullegardiner med stilsikre og barnevennlige designs, samtlige av dem selvsagt av beste kvalitet! Velg mellom vanlige modeller og plissegardiner med opp og ned funksjon.


Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta spennende nyheter og gode tilbud! Hoppekids, Bopita og mange fler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg