tirsdag 31. desember 2019

Sts maling

Bestille en tur til Alpene nå! Nye sommerdestinasjoner og billige vinterreiser! Pakkereiser inkludert flyr, hotell, frokost, og reiseleder. Skireisen der alt er inkludert.


Fly, hotell, måltider og heiskort. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer.

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! STS AS sine malingsfjernere er velkjent for sine gode egenskaper for fjerning av maling på alle typer underlag. Her finner du en oversikt og beskrivelse på disse.


Dette er et alkalisk produkt som inneholder natrium-hydroksyd NaOH, og er først og fremst utviklet for fjerning av maling på trehus. STS oppløser maling som inneholder en olje, en oljedispersjon eller et kjemisk modifisert oljeprodukt. Keim Biosil og Ecosil til innebruk.


Hvorfor velges silikatmalinger innendørs? De egenskapene som særlig vektlegges ved valg av silikatmaling innendørs i dag er. STS - Surface Treatment Systems AS fra Alnabru, Oslo.

STS har vært omfattende brukt innvendig ved rehabili-tering av skoler, slott og kulturbygninger av mange slag. I for eksempel kirker har både vegger, tak og kirke-benker blitt renset for gammel avflakende maling. Det er også gjort arbeider hvor malingen er lagvis fjernet for å få fram gamle utsmykningsdetaljer i tidlig-ere malingstrøk.


Vi setter pris på innsatsen fra gutta offshore og onshore samt støtte fra StS administrasjon. Vi er veldig fornøyd med kvaliteten på arbeidet for denne kampanjen. Renset for gammel maling med STS M malingfjerner og malt med Keim silikatmaling for nesten år siden. Slottet vil trolig stå like fint i år til før ny oppmaling er nødvendig.


Det samme gjelder Tonsenjordet Borettslag som ble renset med STS Spesial malingfjerner og malt med Keim silikatmaling for år siden. Da ble det fjernet maling på rekkehus i Disengrenda borettslag i Oslo. STS ventilen er utstyrt med en målenippel for diagnosering av systemet.


Perfekt for bruk i varme- og kjøleanlegg samt tappevannsanlegg. STS -Surface Treatment Systems AS. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. The Society will determine if the submitted mailer is acceptable for dissemination to Annual Meeting registrants.


Each STS mailing list license is for one-time use only and only for the mailer. Det ble benyttet en forløper til det som i dag er STS maling -fjerner. Det er når behovet for ommaling melder seg, du også skal vurdere om gamle malingsstrøk bør fjernes først.


Avslitt maling , krakelert maling , maling med sopp og alger, skader i treverket og tykke lag med maling kan gi grunnlag for å fjerne all maling ned til bart treverk.

Deretter kan treverket behandles omtrent som om det var nytt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg