torsdag 12. desember 2019

Rammer til word

Fraktfritt over 3kr. Men så ser jeg nå at dokumentet ville sett mye stiligere ut viss det hadde hatt en eller annen ramme rundt seg. Så lurte bare på om det gikk an å sette en ramme rundt teksten. Finn riktig floral ramme som passer din design , farger og tema uten å kaste bort mye tid.


Takket være elektroniske ressurser , kan du finne den floral tekstrammen du trenger og skape det utseendet du ønsker. Klikk på Web -siden.

Rammer sider kan lages med HTML-koder. Find billeder for Dekorative Ramme. Legge til fyll eller effekt på en figur eller tekstboks.


Velg pilen ved siden av Bruk på og velg siden (eller sidene) du vil fjerne kant linjen fra, i boksen kant linjer og skygge legging på fanen side kant linje. Og der skal være en sang på hver Aside. Men kan det passe man ikke i et dokument kan lave forskellige rammer på hver side?


En rammevegg med en miks av forskjellige bilder og tekster gir et personlig inntrykk. I våre butikker finner du fotorammer for enhver smak: fra kraftige, rustikke rammer , til stålrammer med bling, og helt enkle rammer som lar bildet få all oppmerksomhet. En passepartout gir bildet ditt det lille ekstra.

Du skal ind under Format, hedder så noget i stil med Kanter og rammer (Borders and shading - arbejder normalt i engelsk version). Gratis border til festsanger. Her kan du laste ned gratis border, som kan brukes til flere typer fest. Jeg mener, at det er på 2. Du kan bytte ut teksten med din egen tekst, og dermed få et pent oppsett på sangen din! Du kan skrive innlegget nå og fullføre registreringen senere.


Logg inn for å poste med kontoen din, om du allerede er medlem. Sett inn bildet du skal ha, tegn et tekstboks over, og skriv inn teksten du vil ha. Etterpå kan du fjerne rammen rundt tekstboksen. Du kan bruge en blomstermotiver frame til at udsmykke en simpel eller kedelig side , uanset om du arbejder på en flyer, invitation eller brochure.


Find den rigtige blomster ramme , der matcher dit design , farver og tema uden at spilde en masse tid. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Skal passe til konfirmasjons-sanger - og forsiden. På forhånd tuuusen takk for hjelpen! Word er jo så stygge.


Av Guest Christine, 28. Noen som vet hvilke side som er best til å laste ned gratis? Har prøv men da må jeg skrive inn produktnøkkel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg