mandag 23. desember 2019

Svart pologenser

Svart pologenser

Stort utvalg - Rett pris - Mote på nett - Kjøp designer klær - Zoovillage! Du betaler kun kr ekstra for denne servicen. Velg blant sesongens pologensere til dame i mange ulike modeller og forskjellige farger. Pologensere hos Ellos til bra priser.


Svart pologenser

Shop enkelt online hos Ellos. Høyhalset genser i ribbet kvalitet. Genseren har en behagelig passform med god stretch. The Classics Sørg for å ha denne stilrene polotoppen i skapet ditt.


Den gir en velkledd look og har en behagelig. En elastisk pologenser som gir basisgarderoben din en behagelig og moteriktig vri. Elastisk økologisk bomullsblanding. En fin pologenser er et must i garderoben din, og den kan brukes året rundt. Vi hos Nelly har en masse pologensere i ulike materialer, strukturer og farger, slik at du enkelt skal kunne finne en som passer for deg.


Med et utvalg på over 8varemerker er Nelly et selvsagt sted for alle moteelskere. Enten du satser på behagelig bomull eller stilsikre strikkede plagg, er en pologenser i sort og hvitt, en varm, nøytral farge eller elegant grått et sofistiskert og stilsikkert valg. Se sesongens strikkegensere og kjoler.


Must have strikkegensere, cardigans, strikkekjoler og jakker i cashmere og ull til dame. Den har vrangborder i ermekantene, og en rett, normal passform. Finn Beste Pris På Alle Dine Varer. Produsert i bomullsblanding. Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Logg inn, så blir det enklere for deg å handle. Dersom du ikke har en brukerkonto, kan du opprette en når du kommer til kassen. Det perfekte plagget for kalde dager. Ikke bare holder en pologenser deg varm, men kragen gir en stilig og sofistikert touch. Velg mellom klassiske figurnære eller lune og strikkede varianter.


I vårt sortiment finner du garantert en som passer din smak og stil. Vila genser med høy hals. Lett og fin strikkegenser med høy hals. Klassisk og fin genser til dame. En svart enkel pologenser er for eksempel lekker til brokade- og barokktrenden som er så stor denne høsten, sier hun.


Svart pologenser

FAVORITTPLAGG: Åsa Formark, eier av Velouria Vintage, elsker pologensere. Tilgjengelig på lager. Fri frakt over 5kr. Vår kundeservice er åpen mandag – fredag 09.


Vi svarer på din henvendelse så raskt vi kan, i de fleste tilfeller innen timer. En genser er plagget som fungerer uansett sesong - og kan brukes sammen med både bukser, shorts, skjørt og kjoler. Floyd har et stort utvalg av gensere til dame på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg