tirsdag 16. september 2014

Kjøkken interiør inspirasjon

Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Finn kjøkken interiør inspirasjon hvis du ser nå. Trenger du litt ny inspirasjon til husets (kanskje) viktigste rom? Her har vi plukket ut noen av våre kjøkkenfavoritter fra året som har.


Få gode tips om belysning, uteplassen, hverdagskosen og mye mer.

Les mer og bli inspirert i dag! Inspirasjon fører merker som muurla og martinex. Se utvalget vårt av fronter, farger og løsninger. Vi fører merker som Muurla, Martinex og Barbo toys. Vi har mange kjente og kjære produktserier bl.


Mummi, Pippi Langstrømpe og Emil i Lønneberget. Ta en titt på artiklene våre og finn inspirasjon til ditt nye kjøkken. Finn inspirasjon til hjemmet - stue, kjøkken , gang, soverom, bad og barnerommet, gardiner og solskjerming.

Du står nå på terskelen til ditt nye kjøkken. Finne praktiske løsninger som fungerer bra for deg. Gjør som titusenvis av andre før deg. Unn deg et kvalitetskjøkken fra Norema.


Stort utvalg av fint interiør. Kjøkkenet du har drømt om lenge. Rask og enkel handel på Ellos. Hos IKEA finner du møbler og interiør til hele hjemmet. Besøk et varehus eller våre nettsider.


Her får du interiørtips og inspirasjon til oppussing av hytter. Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi. Interiør og inspirasjon.


Ved å male kjøkken - og stuevegger i samme, behagelige grønntone, ble det straks en hyggeligere atmosfære. Velkommen inn i Bolina sin vidunderlige verden! I vårt inspirasjons-magasin får du inspirasjon og tips til både styling, klær, fantastiske nyheter og mer. Hva med å prøve en stripe over kjøkkenbenken, i stedet for fliser? Tapet med geometriske eller organiske mønster er veldig trendy og gir deg et unikt kjøkken.


RENT, RÅTT OG ENKELT: Ikke mye fiksfakseri her – et elegant, funksjonelt og ungdommelig kjøkken i grått og hvitt( Foto: Nordsjö Ohre Gold).

Hvitt stentøy og ferdig rett på tallerken. Som med så mye annet, er det gøyere å lage mat når du har utstyret i. Du trenger ikke et stort kjøkken for at det skal være inspirerende og godt å være der. Her er små kjøkken med de smarteste løsningene fra Pinterest.


Se inspirerende bilder av kjøkken og finn de rette produktene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg