fredag 5. september 2014

Plakatramme 70x100

Bytte av plakat gjørm man på noen få strakser takket være det robuste klappsystemet. En PVC-folie som beskytter plakaten mot vann og lys medfølger. Skruer og plugger medfølger også. Vår standard 70×1ramme med 25mm klapp- profil.


Kampanje så langt lageret rekker.

Du får klapprammen i fem ulike størrelser fra A(x 1cm) til A(x 2cm), som gjør at du kan velge den størrelsen som passer deg best. Plakatramme 70×1vil bli innredet grad i samsvar med de smak din eier. Svært god dekorasjon vil hjelpe til, sinnstilstand en beboere og en lykkeligere person.


Leveres komplett med festemateriell og kablet transformator med skjøtefeste og stikkontakt. Rammen har klemlister, slik at du raskt og enkelt kan bytte ut plakater ved behov. Bilderammer til plakater og posters i svart og hvitt. Vi har også billige rammer i gull, sølv og kobber.


Kjøp billige rammer på Desenio.

Kombiner gjerne ulike rammer for å skape en moderne bildevegg. Alle våre rammer med målene 70x1har en smart konstruksjon som gjør dem enkle å montere og henge opp. Vi selger denne flotte rammen i hele formater! Akkurat nå har vi også inne et parti til format A0. Norges mest solgte plakatramme er billig.


Pris sammen med brukervennlighet gjør plakatrammen til Skilt displays bestselger. Rammen har rygg i hardplast og refleksfri plastplate i front, for beskyttelse av plakat. IKEA - RIBBA, Ramme, svart, Kan henges horisontalt eller vertikalt for å passe den plassen du har. Fordelen med 70x1rammer er at formatet finnes i de fleste posters, noe som passer perfekt når du vil blande egne bilder og ferdige motiver.


De fleste av våre 70x1rammer leveres med ekte glass, noe vi også anbefaler i de fleste sammenhenger, da motivet blir lettere å montere enn med pleksiglass. Moderne plakatramme med klemlist i aluminium. Plakaten er beskyttet mot vær og vind bak et plastdeksel.


Velegnet til bruk ute og inne hele året. Både plakatdeksel og plakaten holde fast til rammen med klemlister på alle fire kantene. Fotorammer – finn en ramme med passende mål.


Plakatformat A A A 40x4 40x9 60x6 A 50x7 Aog 70x1cm. Sett ramme på dine beste bilder og la dem stå fremme så du kan se dem og bli inspirert.

La opplevelsen fra bildene. Flot plakatramme i guld til 70x1plakater, som du nemt bestiller online. Vores fine guldrammer til favorable priser leveres hurtigt til dig.


Køb rammen til din plakat online her. Og skulle du ikke finde din størrelse, så laver vi også. På jakt etter en fin ramme til et bilde? Vi tilbyr mange rammer som beskytter og gir bildet den utsmykningen det fortjener. Se alle våre rammer her.


Alle vores 70x1-rammer har en smart konstruktion, der gør det let at indsætte plakater og hænge dem op. Bi lledramme 70x1online.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg