mandag 15. september 2014

Barhylle

Barhylle

Både gamle og nye minner fortjener oppmerksomhet i interiøret. IKEA - PÅHL, Bordhylle, hvit, grønn, Velg et uttrykk som passer hjemmet ditt og stilen din ved å vende den hvite eller grønne siden av plata utover. Våre reoler og hyller er gode til oppbevaring av alle dine favoritting - spesielt de du vil vise frem.


Barskap fra Sola Møbelfabrik ca. Hjørnebar i palisander med vendbar skjult barhylle. Innredet med hyller og speil. Første jeg tenker på er at du ber om å få ordren fra din overordnede i skriftlig form.


SMS der du ber om å ikke påta deg oppgaver som kan forverre. Hako bar fra 1Copenhagen. Norges mest eksklusive barhylle.


Barhylle

Produktets målverdier (eks. høyde, bredde, lengde og dybde) er oppgitt i. Tror jeg deler ditt syn her. Så lenge det ikke er for mye og at det er gode varer som står fremme så er det jo greit. Det er jo litt forskjell på en 18-årig. Ei koseilig lita bu hvor kos, mat, hygge og varme står i fokus. Kanskje med ei lita barhylle med et assortert utvalg Whisky, vodka og øl.


Bua blir bygd i vanlig reisverk i 2xog isolert. Litt glass og luftemuligheter blir det allefall. Kjenner noen til en plass som selger Bar møbler?


Er hovedsakelig ute etter en liten og enkel for å ha i stuen. Som holder flasker, is, osv. Hadde satt pris på linker eller eventuelt butikker i Stavanger området.


Piscoen kom seg aldri helt etter forbudstiden. Lenge ble pisco assosiert med bevisstløse backpackere enn med brisne kulturpersonligheter. I Tid for hjems konkurranse Se hva jeg har laget finnes det flere originale løsninger på barer. Mange har designet sin egen hjemmebar – enten i. Nydelig retro seksjon selges. Den har normalt aldetspreg, men et par små sår, og selges derfor rimelig.


Barhylle

God skapplass, med utrekkbar barhylle. M teip på baksiden for enkel montering. Kaffestasjonen på kjøkkenbenken er en stor favoritt hos både Camilla og Henning.


Den moderne kaffemaskinen har fått selskap av et retro skap fra loppemarked som fungerer både som oppbevaring for kaffe, te og kopper, og barhylle på toppen. På veggen henger et bilde av grandtante Borghild som eide tomten huset står på før.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg