fredag 12. september 2014

Beskyttelsesplate kjøkken

Megastort utvalg og rask levering. Kvalitetsprodukter til bunnpressede priser. Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her.


Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere.

Platene monteres enkelt med silikon, og du kan fint montere flere beskyttelsesplater ved siden av hverandre, eller over hverandre. Glassplatene og stålplatene kan også brukes andre steder enn til kjøkkenet , som for eksempel på vaskerommet over vasken. Kjøp lister og beskyttelsesplater til kjøkkenet her i HTH-butikken.


Få et pent resultat ved å bruke listen som en siste finish mellom benkeplaten og veggen. Listene sørger også for at smuss og matrester ikke sniker seg inn mellom bordplaten og veggen. En beskyttelsesplate beskytter veggen mot sprut fra mat og væsker.


Hos MAXBO finner du kjøkkenplater i utallige farger, typer og design.

Forny kjøkkenet på noen timer. Veggplater er en rask og enkel måte å oppdatere kjøkkenet ditt på. De gir en fin finish mellom benkeplaten og overskapene. Veggplatene er enkle å rengjøre og beskytter veggene mot sprut og søl når du tilbereder middagen.


De fås i en lang rekke mønstre og farger, og hjelper deg til å gi kjøkkenet et mer personlig uttrykk. Nytt kjøkken i løpet av en ettermiddag ved hjelp av kjøkkenplater. Et enkelt og rimelig alternativ til flis. Vi leverer også glass på bestilling.


Trenger du hjelp til å frakte varene dine? Vi har finansierings- løsninger for deg! Benkeplater i heltre har i flere tiår vært førstevalget på kjøkkenet. Plater i eik eller furu gir kjøkkenet en naturlig glød og en rolig atmosfære, slik kun levende materialer kan. Tre er et 1 naturlig materiale som vil variere i farge og struktur, og gi kjøkkenet ditt særpreg.


Noen velger glass med farge i, som står til resten av kjøkkenet. Pleksiglass er et mye rimeligere alternativ til vanlig glass.

Mitt beste tips er å velge våtromsmaling dersom du tenker å male veggen på kjøkkenet. Standard høyde for overskap kjøkken : 54cm. Skruer for festing av bolter følger ikke med. Finn beskyttelsesplate kjøkken nå på Kensaq. Norfloor har et enormt utvalg av italienske kjøkkenfliser til gulv og vegg i alle prisklasser og vi kan tilby kjøkkenfliser i alle farger, størrelser og overflater.


Finansiering - BM Card. Leveres uten monteringsutstyr. Beskyttelsesplate er produsert i herdet glass og beskytter veggen mot søl fra matlaging eller andre ting. Kan monteres med syrefri silikon. Du kan plassere den hvor du vil, den kan for eksempel plasseres bak komfyren, kjøkkenvasken eller andre steder hvor du ønsker beskyttelse mot smuss.


Hvis du ønsker å bevare din ønskeliste over lenger ti kan du med fordel opprette en bruker. Du kan også gå inn på ønskeliste-siden og sende ønskelisten til. Hos Kvik finner du kjøkken i nøye utvalgt dansk design til ethvert budsjett. Vi hjelper deg i mål med drømmekjøkkenet fra start til slutt – og du blir helt sikkert overrasket over hvor mye du får for pengene.


Vi vet at et nytt kjøkken er en stor beslutning. Forside Kjøkken og hvitevarer Generell kjøkkenprat IKEA Malm glassplate over kjøkkenbenk, noe som har? Med kjøkkenplater kan du enkelt og rimelig fornye kjøkkenet ditt.


Med kun 3mm tykkelse er de perfekte å legge utenpå for eksempel fliser, gipsplater eller liknende.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg