tirsdag 30. september 2014

Stort speil med ramme

Lave priser og lynrask levering på baderomsprodukter. Se vårt enorme utvalg nå! Finn et som passer deg her. Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos.


Et sølvspeil kan bidra med å forsterke et klassisk utseende.

Runde speil bidrar til å myke opp et rom som ellers består av mange kanter. Et speil uten ramme gir en minimalistisk og moderne følelse. Med smart plassering av dekorative speil kan du få rom til å føles større og lysere. Du kan for eksempel sette et stort gulvspeil eller veggspeil overfor vinduet og la det fylle rommet med naturlig sollys.


Med et speil , enten stående inntil eller hengende på en vegg, får rommet et helt annet lysforhold og skaper en ny harmoni i rommet. Velg mellom våre speil i ulike størrelser, utforminger og farger, og finn speilet for ditt behov. Ofte er det også kjekt å ha speil i helfigur – sjekk antrekket på soverommet eller i walk-in-garderoben, eller ta en siste titt i gangen før du går ut.


Vi har mange forskjellige store speil , og du kan velge om du vil ha en frittstående variant eller et du kan henge på veggen. Hos oss finner du et stort utvalg av vakre kvalitetsspeil til alle formål.

I tillegg til ferdige størrelser finner du speil som lages etter dine mål. Derfor våger vi å love at du enkelt finner et speil som passer perfekt hjemme hos deg og til dine behov. Alle vet hvor viktig det er med speil. Nye kunstnere, kampanje på innramming, nytt nettsted og. Enten du trenger et praktisk speil i gangen eller til garderoben, eller du vil forstørre romfølelsen, finner du et perfekt speil hos oss.


Prøv å henge opp flere små speil i et rom og opplev en lettere romfølelse. Kombiner speil med fine trykk og rammer for å skape en personlig bildevegg. I varehusene våre finner du speil til alle rom. Velg mellom runde veggspeil i forskjellige størrelser, praktiske gulvspeil og sminkespeil med belysning.


Runde speil er i vinden som aldri før. Dette speilet passer i gangen, på stuen, på kjøkkenet, soverommet, rett og slett overalt! Det finnes ingen begrensninger for hvor dette speilet passer inn. Speil , speil på veggen der.


Metallkanten rundt speilet gir det en ekstra tøff look. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Hos Unoliving finner du et stort utvalg av speil til boliginnredningen i mange forkjellige farger og former.


Vi tilbyr både runde, ovale, firkantet og asymmetriske speil. Derutover er det speil med de mere særpreget fasonger, det gir noe unikt til innredningen og samtidlig enkelt kan pynte en kjedelig, hvit vegg opp.

I vårt galleri har vi et stort utvalg av foto, kunst, rammer og speil. Skap en personlig stil med flotte og silfulle bilder av høy kvalitet fra Møbelringen. Her hos oss på Trademax vil du finne mange ulike speiler online.


Her finner du speil med gull ramme , et rundt speil , et speil med sølv ramme eller hvitt speil. Uansett hva du egentlig er ute etter og når det gjelder speil vil du alltid finne stilige alternativ her hos oss. Så vær kretiv og velg din neste veggspeil fra vårt sortiment. Gammelt speil Vi hadde et gammelt baderomsspeil som stod og ventet på tur til søppeldynga.


Det var såpass stort at det kunne dekke skapene, om vi satte på en ramme. Ramme Vi ville ha en kraftig og røff ramme som kunne sette litt farge på den ellers lyse entréen. Hent i butikk er tilgjengelig på et stort antall produkter, da denne servicen også omfatter vårt Kun Online sortiment. Butikken har ikke Kun Online produkter på lager, det må derfor forventes en leveringstid på 4-virkedager før varene er klar til henting i butikk. Utvendige mål: 66x104cm.


Mulighetenes marked Varslinger Ny annonse Meldinger Logg inn. Blogger Anette-Marie tok kontakt med oss da hun var på jakt etter et stort rundt speil og hadde funnet sitt drømmespeil på nettsiden vår.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg