torsdag 11. september 2014

Smarte hvitevarer

Det er billig å handle hos oss. Les tilbudsavisen her. Skousen matcher laveste nettpris. Helt enkelt - les mer her. Gratis levering til fortauskant.

Stort utvalg og de beste prisene. Livet handler om mer enn det siste innen teknologi og elektronikk. Hos LG finner du alt. Vi tilbyr produkter både til private forbrukere og foretak.


Neste generasjon hvitevarer Men alt dette har vi for lengst tatt for gitt. Nå vil vi at hvitevarene skal bli enda mer tidsbesparende. Og for å møte dette ønsket, har produsentene begynt å utvikle en ny generasjon hvitevarer.


Du er kjent med smarttelefon og kanskje med smart-TV.

Nå kommer smarte hvitevarer. Smart Home Connect er den smarte måten å koble husholdningsapparater til internett og til hverandre. Systemet kan integreres med en rekke smartløsninger.


Elkjøp har det meste du har behov for av hvitevarer. Med vårt gigantiske utvalg fra de største leverandørene, finner du det du er på jakt etter til lave priser! Den tyske topp-produsenten Miele er også langt framme når det gjelder smarte hvitevarer. Du finner både frittstående hvitevarer på IKEA samt integrerte hvitevarer.


På den måten kan du velge om du vil integrere hvitevarene på kjøkkenet ditt og få like fronter over alt, eller plassere hvitevarene akkurat der du har plass til dem. Hvitevarer er produkter som skal yte en funksjon og som også må tåle å bli brukt mye. Med en hetteventilator er viften nesten usynlige i kjøkkenet. Kjøkkenviftene er støysvake og sørger for ren luft når du lager mat.


Vi vil gjerne ha det komfortabelt, men trenger ikke det mest moderne badet eller kjøkkenet. Smarte hvitevarer kan gjøre kjøkken-hverdagen så mye morsommere. Fem grunner til at du bør få hvitevarene dine på nett. Delta V Dette er en annonse.


Møt neste generasjons hvitevarer – de er smarte , gjerrige på strøm, men generøse med hjelpen.

Test av oppvaskmaskiner Forbrukerrådet har testet oppvaskmaskiner, se hvem som kom best og dårligst ut her. Enten du ønsker et moderne kjøkken, et kjøkken med landing stil eller et klassisk kjøkken, har du et bredt utvalg å velge mellom på IKEA. Det samme gjelder for hvitevarer. I fjor kom en smart tørketrommel i et lavere prissjikt på markedet. Dette førte til at totalandelen for smarte tørketromler økte dramatisk.


Selv med den teknologiske utviklingen vi har sett innen hvitevarer , står fremdeles Peter Beherens designfilosofi fjellstøtt ved dagens avanserte produkter. Funksjonelle og smarte løsninger. Hvis du velger hvitevarer fra AEG kan du være sikker på at du får mange ulike produkter å velge mellom, samtidig som de alle holder en meget høy. Takk for din intresse for Bosch hvitevarer. Vårt mål er å kontinuerlig forbedre vår nettside.


Siden har antallet vokst dramatisk, til 4. I Vest-Europa sto smarte hvitevarer i januar og februar i år for prosent av verdien i kategorien. Dette er samlesiden over alle de siste nyhetssaker som omhandler smarte hvitevarer. Vi bryr oss om ditt personvern. Våre nye og smarte hvitevarer lanseres først i Sør-Korea, for så å bli lansert i andre utvalgte markeder i løpet av året.


LGs nye og smarte hvitevarer og HomeChat viser virkelig hvor mye enklere vår hverdag kan bli med innovativ teknologi, sier Sebastian Bengtsson, nordisk produktspesialist for Home Appliances hos LG Electronics. Slipp kreativiteten løs. Matlaging handler om å være sosial.


Få mer tid til å være kreativ og til gjestene dine med smarte hvitevarer fra NEFF med Home Connect. Vi har et stort utvalg av vaskemaskiner fra kjente merker. Kjøp billig og få fri frakt, 3dagers åpent kjøp og prismatch.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg