fredag 5. september 2014

Galleriets rammeverksted

Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Foretaket har registrerte ansatte. Rammer - Rammeforretninger og -verksteder.


Det er Oslos desidert råeste rammesjappe. Nesodden rammeverksted drives av Helleik Rabbe. Vi har eget rammeverksted og egen rammemaker som utfører innramming basert på lang erfaring og høy kunnskap.

Det krever et estetisk blikk, solid materialkjennskap og stor presisjon å montere den rammen, som får fram det beste i favorittbildet ditt. I mange tilfeller har kunder om nødvendig fått utført arbeidet på dagen. Verkstedet skal ikke stjele unødvendig stor del av galleriets utstillingsareal. Derfor lagerfører vi et begrenset utvalg av de mest populære rammelister. Vi er også behjelpelige med innramming av bilder som ikke er kjøpt hos oss.


Velkommen til vårt rammeverksted ! De sørger for en trygg og varig innramming av dine bilder. Har du behov for rens el.

Høyers Restaureringsatelier som vi samarbeider tett med. Se alle detaljer fra regnskapet helt gratis. Skattepliktige opplyser ikke om noen dato for når skiltet ble hengt opp. Sekretariatet anser det som usikkert hvor lenge skiltet faktisk har hengt i galleriet.


Du kan kontakte selskapet på e-postadresse gal. Hei alle kunder hos Son rammeverksted. Rammeverksted - Norge med telefonnummer, adresse og kart. Galleri Soon i Storgata 17.


Der vil det være mulig å levere inn og hente ut bilder hver dag- hele året. Her finner du kontaktinfo, åpningstider, avdelingsoversikt, og kart med mer. Hei, da er det bare tre dager igjen til julaften. Jeg ønsker dere alle en riktig god jul og takker samtidig for året som snart ligger bak oss.


Parallelt med kontinuerlig utstillingsvirksomhet, driver galleriet åtte grafikklubber og edisjonsvirksomhet av grafiske opplag. I tilknytning til galleriets lokaler finnes også en kunstbokavdeling og rammeverksted. I nettbutikken er store deler av det rikholdige grafikkutvalget tilgjengelig: nettbutikk. Yelp is a fun and easy way to fin recommend and talk about what’s great and not so great in Oslo and beyond.


Vi har meget godt utvalg av rammeprøver og tilbehør. Vi har vunnet verdensmesterskap i innramming i Bolonga, Italia, samt Norgesmesterskap, Publikumspriser og Hederspriser.

KUNSTNERE I SALGSAVDELINGEN. Hvis du ønsker å motta vårt nyhetsbrev på e-post, kan du skriv inn din e-postadresse ovenfor, og klikk Send. Alle bestillinger behandles fortløpende i galleriets åpningstider og sendes snarest mulig.


Vi gjør vårt ytterste for at bestillinger skal være klargjort og sendt innen 3-dager. Ved bestilling av verk som er en del av en separatutstilling kan det ta lenger ti og bestillingen blir som regel ikke behandlet før utstillingens slutt. Vi skaper et stilistisk hele - en rød tråd - uten å gå på bekostning av individualitet og særpreg. Dette ble vist av Sandberg ved kjøp.


GALLERIETS RAMMEVERKSTED AS Update this listing Add your free listing.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg