onsdag 10. september 2014

Silhouette gardiner

Alltid stort og oppdatert utvalg. Gardiner av alle typer og sorter. De beste kuppene finner du her. Halens har alt du trenger av klær. Hjemmeartikler for enhver smak.


Bli inspirert av interiørutvalget.

Håndkler, matter og kurver. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Gode priser på gardiner hos Ellos.


Rask og enkel handel på Ellos. Norges største utvalg av design for ditt hjem. Alle har sin egen unike følelse, som myk silke eller glatt lin. Finn noe som føles riktig for hjemmet ditt.

Alt i eksklusivt design. Og hvis du lukker lamellerne, vil du opnå UV-beskyttelse, hvilket bidrager til at forhindre dine møbler, tæpper og gulve i at falme. I tillegg til den høye kvaliteten på stoffene er alle våre gardiner brannsikre. En del av kolleksjonen er også ØKO-TEX merket slik at du kan føle deg trygg på valget ditt.


Vakre tekstillammeler er horisontalt plassert mellom to transparente vev. De transparente vevene filtrerer lyset og myker det opp, mens du regulerer lyset med lamellene. Mange flotte motiver, farger og gardinlengder.


Kjøp gardiner som passer deg! Stort utvalg av kvalitetsprodukter til gode priser. Bestill på nett eller hent i butikk. Finn Beste Pris På Alle Dine Varer.


Vis din personlige stil med liftgardin fra Luxaflex. Spesielt i kjøkken og spisestue, hvor kjøkkenelementenes harde overflater også gjør sitt for å skape romklang, er det det en god idé og bruke gardiner til å dempe lyden. Väven är transparant vilket skapar en exklusiv och lätt känsla. Facette-system er en unik solskjermingsprodukt som består av to lag gjennomsiktig stripete vev som ligger overlappet. Vevet kan være åpent slik at man ser ut.


Om aftenen, når lamellerne er helt lukkede, kan du nyde privatlivets fred helt uforstyrret. Der findes ingen standardvarer på hylden.

Kom innom og opplev distriktets største utvalg i gardiner og innvendig solskjerming. Vi er eksperter på søm. Silhouette-gardiner – Om produkten. Våre konsulenter har lang erfaring.


Er du i tvil og ønsker råd er du hjertelig velkommen til oss.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg