fredag 19. september 2014

Hvit lasur

Hvit lasur

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo.


Hvit lasur

Hos MAXBO finner du interiørbeis og lasur som fremhever det naturlige treverket. Kjøp på nett eller i butikk. IKEA - BEHANDLA, Lasur , hvit , Gir ubehandlet tre en mer robust og slitesterk overflate med et personlig preg. En tynn lasur er letter å stryke ut og få pen, enn en tykk lasur.


Påfør lite lasur til å begynne me og øk heller mengden etter hvert hvis det er nødvendig. Med dette panelet fremstår veggen nesten helt glatt, kun med en liten sprekk i skjøten. Se hvilke behandlinger vi lagerfører, ved å først velge dimensjon, og. Her er det også flere muligheter.


Hvit lasur

Det kan brukes forskjellige farger her også. Hvit lasur er en mye brukt overflatebehandling der overflaten får en lettere hvit gjennomsiktig glans hvor du ser treverket gjennom. Beisfarger kan være fine å bruke for å oppnå en annen farge på treverket. Den er enkel å påføre og drypper ikke - perfekt til tak! LADY Pure Nature White gir en hvit , naturlig vakker finish som fremhever treverket og reduserer gulning.


Den vakre hvittonen er spesialutviklet av våre fargeeksperter og gir et rent, vakkert preg på rommet. Gulvet er brukstørt etter ca. Maskinpåføring: Rør oljen godt om før og etter bruk.


Hell en passe mengde olje på gulvet og arbeid oljen ned i treet med hvit eller rør pad under polereingsmaskinen. Ved å stryke lasuren utover en fargestrips fra fargebaren ser du hvordan lasuren tar seg ut på bunnfargen. Den ferdigblandede lasuren er nesten geléaktig og kan med fordel tynnes ut med white-spirit.


Da vil lasuren bli bedre å jobbe med. Mattlakk er standard på våre trapper. Alternativer er hvit lasur på eik og ask, samt fargene hvit , lys grå eller mørk grå på hele eller deler av trappen. Vi kan også levere klar, hvitpigmentert eller rustikk olje på trinn og håndlist.


Tresorter, maling og beis er gjengitt så virkelighetstro som mulig. Du kan også velge mellom ulike toninger. BULLERÖ posisjonslenestol er formgitt i henhold til klassisk skandinavisk møbeltradisjon med trendy former.


Lenestolen er justerbar og sammenleggbar. Klassisk hvit : En ren og nøytral favoritt som kanskje er den mest allsidige hvittonen jeg kjenner. Den er verken gul eller rø kun ren og hvit med et lite knepp svart i. Klassisk Hvit er for meg den perfekte detaljfargen med sitt rene og hvite uttykk. Letthet: En svakt gulaktig hvittone, hakket mindre gul enn Egghvit og Bomull.


Produktet er transparent, slik at trefibrene forblir synlig. Hardvoks-olje er enkel å påføre og enkel å vedlikeholde. Fås i fargeløs, hvit , lys grå, mørk grå, antikk eik og sort.


Toning betyr at trinnene beises og lakkeres. Tak- og panelhvitt fra Herdins er en vann- og akrylbasert lasur , som minner mer om beis enn maling. Produktet gir en lys og silkematt overflate på alle typer bartre, og kan også brukes oppå lakkert treverk. Den har en geléaktig konsistens, er enkel å påføre og drypper ikke. Lasuren kommer i tre dekningsgrader: Hvit , ekstrahvit og helhvit.


Utforsk de ulike panelene. Velg mellom malt, beiset, oljet eller ubehandlet panel. En oljebeis med spesialutviklet alkydolje som trenger godt inn og som pleier og bevarer treverket.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg