fredag 21. april 2017

Lite vaskerom løsninger

Det er også her mange familier vasker klær og lagrer skittentøy. Derfor er et vaskerom ofte et multifunksjonelt rom som må inneholde mange praktiske løsninger som kan imøtekomme alle de forskjellige funksjonene. Det stiller store krav til hvordan vaskerommet er innredet, men også til de elementene og løsningene du velger til vaskerommet. En god arbeidsbenk er nærmest et must på et vaskerom.


Er rommet lite og trangt, kan benkeplaten plasseres over vaskemaskin og tørketrommel (bare sørg for å sikre den godt). Vaskesortering på den smarte måten.

Er du flink til å sortere klærne før vask, kan du spare mye tid. Ha én skittentøyskurv til farget vask og én til hvit. Et vaskerom kan være så mangt - alt fra et lite hjørne av badet til et eget stort rom.


Er du heldig å få innrede et eget rom forbeholdt klesvasken, har vi tipsene tips til et praktisk vaskerom - Planlegging - ifi. På neste side i denne artikkelen får du se alle de smarte tipsene for å få et praktisk vaskerom. Ryddig vaskerom Dette må du vite før du kjøper tørketrommel.


Et kjøkken består som regel av skap og hyller som henger på veggen. Vårt tips er at enten du har et stort eller lite vaskerom , kan også en slik løsning være genial på vaskerommet. Et godt system og smarte løsninger på vaskerommet gjør det enklere og hyggeligere å vaske klær, både for store og små, og letter ikke minst jobben med å.

Vi pusset opp et vaskerom med enkle grep og rommet ble forvandlet fra en lite innbydende lagringsplass til et delikat vaskerom på en helg. På et lite vaskerom teller hver centimeter. Hvis du har liten plass til klesvasken, er Elfas nedfellbare tørkestativ en god løsning. Du får plass til mye tøy på tørkestativet når det er felt opp, og når det er felt ne tar det nesten ingen plass i det hele tatt. Du monterer enkelt tørkestativet i hengeskinnene.


Et velinnredet vaskerom er et lite stykke hverdagslykke. Det store utvalget vi har av skap og fronter egner seg meget godt i et vaskerom. En vaskeromsinnredning fra Epoq gir deg praktiske løsninger tilpasset dine behov. Alt passer ikke for alle, og de fleste vaskerom er ikke store nok til å romme alt man skulle ønske seg, men her kan du plukke favoritter og gode tips for akkurat ditt behov.


Et vaskerom består som regel i utgangspunktet av en vaskemaskin, en tørketrommel og en utslagsvask som kan brukes til håndvask, skylling og fylling av vaskebøtter. Ifølge nettestedet iVillage er det mange små grep man kan gjøre for å få et vaskerom både liten og stor forstår og nyter å bruke. Det finnes gode løsninger som trekkes ut fra vegg eller ned fra taket. Dette er møbler og løsninger som passer til både store og små vaskerom. På vaskerommet har vi behov for praktiske løsninger og oversikt.


Trenger vaskerommet ditt en liten oppgradering, får du her noen tips til hvordan du kan gjøre det. Jeg skal til med å innrede et lite vaskerom. Tenkte å ha vaskemskin og tørketrommel ved siden av hverandre med en stang over for tørking av klær på henger.


Inspirasjon til vaskerommet.

Lite eller stort vaskerom ? Lage nytt eller bare finne bedre løsninger på det du har? Her er ekspertenes beste tips til hvordan du kan. Vi har et lite vaskerom som jeg har planer om å innrede etterhvert. Slik oppgraderer du vaskerommet med enkle og budsjettvennlige løsninger. Lei av dårlig system når det gjelder skittentøy.


Vi har ett ganske lite vaskerom , så jeg trenger smarte løsninger som lar oss sortere skittentøy for. Hei, jeg lurer på om det er noen av dere med erfaring som har lyst til å dele noen tips om vaskerom. Er det noen løsninger dere er spesielt fornøyd med. Er det lurest å ha et lang og smalt vaskerom eller kvadratisk?


Hvilke krav stiller du til vaskerommet? Innredning av vaskerom. Mange forbinder nok et vaskerom med et lite rom med en vask, noen varmerør og ikke minst en masse rot.


Til tross for det, setter de fleste av oss likevel stor pris på det lille rommet. Et vaskerom er nemlig samrt til både de skitne vinterstøvlene, den møkkete sykkelen, til vaskemaskinen og til tørketrommelen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg