tirsdag 4. april 2017

Ferm living kurv

Ferm Living - Best pris i Norge! Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. Finn laveste nettpris her. Brug dem som vasketøjskurv på badeværelset, papirkurv på kontoret eller til opbevaring af sko i entreen.


LIVING kurve er ideelle til dekorativ opbevaring. Hos ferm LIVING designer og producerer vi trådkurvene i holdbart metal bøjet i grafiske linjer og geometriske former.

With a passion for authentic and functional Danish design, we make furniture and interiors that create space to be who you are. Kurv , Chambray stripet, fra ferm LIVING. Kjempefin kurv i økologisk bomullschambray, med dekorative striper og praktisk bærestropp. Bruk av vlieseline mellom bomullsstoffet gjør kurven ekstra slitesterk, og den kan fint brukes som både skittentøyskurv, veske eller strandveske, og som ekstra oppbevaring i hjemmet. Med passion for autentisk og funktionelt dansk design laver vi møbler og interiør, der skaber rum til at være den du er.


Nettbutikk med mye personlighet! Her finner du mange spennende interiørprodukter fra blant annet House Doctor OYOY, ferm LIVING , Anne Black, Sofie Børsting, Iris Hantverk, Bungalow, House of Rym og Pernille Folcarelli. Kurven kommer i en lekker blåfarge, og er utstyrt med praktisk bærestropp.

Stoffkurv, Gri fra ferm LIVING. Denne stilige kurven er perfekt til oppbevaring av småting, enten det er baderomsprodukter, småleker på barnerommet, eller kanskje grønnsaker på kjøkkenbenken? Stripe kurv er også kjempefin å bruke som potteskjuler for litt større planter.


Liten kurv , Chambray i san fra ferm LIVING. Les tester og omtaler før du kjøper. Leker med faktum, kjøkken er viktig del av et Hus. Flettet kurv formet som en søt pære fra ferm living kids.


Perfekt som oppbevaring til barnerommet. Fyll den med bamser, tepper eller leker og skap mer plass på rommet. Trådkurven kan brukes til oppbevaring av håndduker, tepper og puter, eller til leketøy på barnerommet, men det som er så unik med Wire Basket er at med en enkel bordplate får man plutselig et trendy kurvbord. Ta turen innom oss her på STYLEPIT og finn dine favorittprodukter. Vi har produkter som passer både i stuen og barnerommet.


Samle sammen tøyet eller lekene til minsten i en kurv på barnerommet som selv mamma blir misunnelig på. Wire-kurven er en multifunksjonell oppbevaring som kan brukes til nesten alt mulig. Vask, håndklær, leker, ved eller aviser - du bestemmer! Fra det danske merket finner du populære produkter med fokus på funksjonalitet og autentisk design.


Fra den populære Ripple-serien til plantekasser, tepper og sesongens nyheter - alt med et grafisk touch.

Sælges samlet for 5kr. Kurven fejler intet, men pladen har lidt mærker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg