onsdag 19. april 2017

Solskjerming lameller

Trenger du solskjerming? Legg inn anbud gratis og uforpliktende her! Kjøp i online webshop. Valg av solskjerming avhenger av en rekke elementer, som størrelse, budsjett med mer.


Vi hjelper deg med å finne det riktige utstyret som passer ditt behov!

Ett skjema-flere tilbud fra lev. Innvendig solskjerming er viktig for et godt innemiljø og forskjellige typer vinduer stiller egne krav. Vi har derfor et stort utvalg av dekorative og funksjonelle løsninger som persienner, lameller , plisségardiner og rullegardiner. Har du vinduer med andre mål kan vi tilby måltilpasset solskjerming.


Solskjerming AS er importør og forhandler av utvendig og innvendig solskjerming produsert på mål. Vi handler direkte fra de største produsentene i Europa uten fordyrende mellomledd. Det jevnt høye produksjonsvolumet deres resulterer i svært konkurransedyktige priser.

De passer perfekt for store vinduer og er lette å betjene. Lamellgardiner kan brukes både som dekorasjon, romdeler og solskjerming. Stort utvalg lamellgardiner. Lameller gir rommet en loddrett eleganse.


Vi har et stort utvalg av dekorative tekstiler innen lamellgardiner! Med vår ekspertise, gjør vi ditt hus til det perfekte stedet å være. Våre produkter tilfører hjemmet ditt noe personlig og unikt. Med dine ønsker og vår kunnskap, finner vi sammen den beste løsningen for ditt hjem.


Send inn kontaktskjemaet, len deg tilbake og la oss gjøre alt. Norges største på solskjerming. Passer ikke tradisjonelle gardiner helt inn i interiørstilen din?


De skjermer effektivt for solen, og for innsyn hvis du bor i første etasje. Persienner, plisségardiner, rullegardiner og lameller - det finnes et hav av utvalg. I våre butikker har vi stoffprøver og kataloger med en rekke forskjellige produkter.


Med dagens teknologi følger smartløsninger med de aller fleste produkter og tjenester.

Har du anledning til å gå litt opp i pris, kan du gå til anskaffelse av solskjerming med diverse automatiske løsninger. Automatisering og motorisering av solskjerming har blitt mer vanlig i norske hjem, skal vi tro ekspertene. Markisemannen har et stort utvalg av dekorative tekstiler for forskjellige uttrykk på lamellgardiner.


Våre lameller har bredder på enten eller 1mm, samt at vi har et noe mindre utvalg med lameller på mm bredde. Hos Markisemannen finner du garantert lamellgardiner som passer for interiøret ditt. Vi skreddersyr etter dine behov og hjelper deg med råd ut fra muligheter, dine fargevalg og våre erfaringer.


Gardiner som plisse og lameller samt rullegardiner. Stavanger Markise og Persiennefabrikk har i mange generasjoner levert forskjellige typer solskjerming av høy kvalitet. Vi har kompetanse både innen innvendig og utvendig solskjerming , og har et meget godt utvalg innen blant annet plisségardiner, markiser og screenmarkiser for tøffe rogalandsforhold. Fasadeprodukter tilbyr et stort utvalg av markiser og solskjerming til innendørs og utendørs bruk. All solskjerming vi leverer kan automatiseres og motoriseres, og alle våre solskjermingsprodukter har års garanti.


Bestill gratis befaring via kontaktskjemaet, så gir vi deg et uforpliktende tilbud. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Utvendig monterte persienner gir minimal varmeoverføring til rommet, og dette gir laveste avskjermingskoeffisient av alle former for solskjerming. Persiennene kontrollerer også lysfordelingen og eliminerer blending uten å hindre ventilasjonen. Liker du en ren og enkel interiørstil?


Er svaret ja, er lamellgardiner noe for deg. Dette interiørproduktet er et moderne alternativ til gardiner, og gir et stilrent utseende. Med riktige tekstilvalg kan lamellene gi innredningen din et nytt uttrykk. Mange velger lameller på grunn av de lange, rette linjene som sørger for letthet og eleganse i rommet.


Vår målsetning er å produsere og levere kvalitet varer til riktig tid og som møter kundenes forventninger. Finner du ikke målene som passer til dine vinduer kan vi tilby deg spesialtilpasset solskjerming av høy kvalitet til konkurransedyktige priser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg