fredag 28. april 2017

Lys aubergine jotun

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! En dempet lilla tone. LADY Supreme Finish Tre og Panel. Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg.

En gulaktig gråhvit tone. Denne fargen vil så vidt bryte med hvite detaljer, slik at veggen får et slør av grått over seg. Se fargekart, kombinasjoner og hvilke hvite nyanser du skal velge. Hei, Vi har malt stuen i fargene Lys antikkgrå, Lys aubergine og bomull (tak og lister).


Nå skal vi male hallen som ligger rett utenfor stuen. Her er det ingen vinduer. Hvilken farge foreslår dere?

Har ikke så veldig lyst på lys antikkgrå, men en farge som passer til. Har Sand på soverommet og liker den godt, men den blir nok litt mørk. En lys , dempet gyllen farge, kanskje best beskrevet som en lys kamelhår fargettone.


Lykke til med ditt fargevalg! Afargeprøver – noe som gir deg et ekstra godt utgangspunkt for riktig. Suverene påføringsegenskaper, Nymalt utseende lengst (UV-block), Spesielt effektiv mot svertesopp og gir Extrem beskyttelse. Når du har bestemt deg for å male huset hvitt, er det viktig å ta stilling til hvilken hvittone du skal velge.


Det finnes en mengde hvite nyanser som gir ulik. Fra stua er det også åpent til gangen, der skal vi også male med tidløs. Men har lyst på en kontrastvegg oppi trappa, som synes fra stua, tenkte på lys aubergine , passer det? Trappetrinnene skal beises mørke til å matche gulvet og resten skal males hvitt, burde det males i bomull som lister, tak og vinduer? Vi tenker i utgangspunktet en lys grå farge, f. Eventuelt en nøytral, dempet blåfarge eller en lys , dempet lilla farge.


Støvblå, Gustaviansk blå, Fjær eller Lys aubergine. Denne Pinnen ble oppdaget av Elin Sterner. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest.

Hvordan velge aubergine. Den kan være liten som en tomat eller stor som et lite gresskar. Og den kan være lang, kort, eller et sted midt i mellom. Fokuset nå er på gode farger som skal vare lenge og være gode å leve i. Om vi liker det eller ei, lar vi oss gjerne påvirke av skiftende trender og den gjeldene tidsånd.


For eksempel er grånyansen ”Freedom” et nydelig fargevalg, og den kan nesten ikke kalles grå i ordets rette forstand. Den har en nesten lys blå, frostlignende undertone, og gir et helt spesielt løft til rommet. Oransje og aubergine. Sterkere farger som oransje, blått, rosa, grønt og aubergine har funnet sin plass i vårens fargetrender.


Motebransjen har i stor grad tatt til seg oransjefargene. Anvendes inden viderbehandling på nyt og vejrbidt udendørs træværk kan også bruges på. Jotun Visir Olijegrunning Klar.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg