torsdag 27. april 2017

Rullegardin barnerom

Pris-garanti Skreddersydd selv dit rullegardin. Vegg til vegg og gulvtepper med kjente barnemotiver. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!

En lystett rullegardin skjermer effektivt for sola, og sørger for at det er helt mørkt på soverommet eller barnerommet om natten. Spesialtilpasset rullegardin. Her finner du et herlig utvalg av gardiner og rullegardiner til barnerommet.


Hos oss er det heldigvis fort gjort å finne gardiner til barnerom der de små vokser til. Vi har flotte gardiner for både gutter og jenter i alle aldre. Med produkter til rimelig pris og av god kvalitet samt fri frakt for kjøp over kr.


Et barnerom er et ekte flerbruksrom. Om natten bidrar stillhet og mørke til god søvn.

Om dagen må du imidlertid kunne justere innkommende sollys for å holde temperaturen på et behagelig nivå og skape det rette miljøet for lek eller lekser. Den “demper” også vinden som en levegg, men er konstruert slik at den slipper vind igjennom slik at den ikke “blafrer”. Bare fantasien setter grenser.


Med et mørkleggende gardin gir du deg selv gode forhold for en god natts søvn. Vi har et stort utvalg barnegardiner som passer perfekt inn på barnerommet. Smarte og praktiske rullegardiner.


Gardiner på barnerommet er både fint og praktisk. Hos oss i JYSK finner du et stort utvalg av rullegardiner i forskjellig. Barnemøblene våre hjelper deg å gjøre hjemmet til en god lekeplass gjennom hele oppveksten. Sjekk ut galleriet for masse inspirasjon.


Hundrevis av landlige knotter og håndtak på lager. Rask levering og fri retur! Rullegardiner er både vakre å se på og enkle å bruke. Bruk faktum, spisestue med kjøkken er nødvendig del av hus.


På et barnerom kan du la fantasien få utløp. Her skal det oppfordres til kreativitet og lek, men det skal også gi forutsetninger for en god natts søvn for barna.

I dette rommet må det praktiske, barnesikre og kreative gå hånd i hånd. Som gjr at vi kan stenge ut kveldsolen fra barnerommet n fremover. Har hrt at noen mener at det kan bli tett med rullegardin , at det er. F ditt barnerom levert p 3- dager fra. Hemper øverst gjør det enkelt å henge gardinene på ei gardinstang.


Våre gardiner til barn er utstyrt med borrelås som åpnes lett i tillfelle noe henger seg fast. En pakke med barnegardiner fra IKEA inneholder gardiner med sidebånd. For å få barnerommet helt lystett kan det være smart å supplere med en lystett rullegardin. De fleste liker å ha det helt mørkt på soverommet. Her passer det perfekt med lystett rullegardin.


Blendegardiner kan også være en god løsning på disse rommene. Se Norges største utvalg av rullegardiner i alle farger og mål. Finn din nye rullegardin hos UNIG og få gratis stoffprøver, rimelige priser og lynrask levering. Mange av våre rullegardiner trenger ikke være ”bare” en rullegardin. Blant våre rullegardiner har du valget mellom lystett eller transparent duk i ulike mønster- og fargekombinasjoner.


Ja takk, jeg vil gjerne melde meg på JYSKs nyhetsbrev på e-post som inneholder inspirasjon, de nyeste tilbudene, nyheter og informasjon om aktuelle kampanjer innen. Finn rullegardin barnerom nå på Kensaq.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg