mandag 3. april 2017

Male over kjøkkenbenk

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Mitt beste tips er å velge våtromsmaling dersom du tenker å male veggen på kjøkkenet.


En tapet og vanlig maling vil tiltrekke seg fett og fukt.

Eventuelt kan du velge en plate i pleksiglass ved vask og stekeovn, sier Askvik. Les også: Kjøkkenøy passer i utgangspunktet kun til én type kjøkken. Stilig over kjøkkenbenken Et helt nytt kjøkken er nå endelig på plass i det nye huset vi pusser opp , og jeg lover å dele FØR og ETTER bilder av kjøkkenet veldig snart. Tenkte nemlig at jeg først kunne dele et av mine siste prosjekter som er denne platen over kjøkkenbenken – en idé som er et godt og rimelig alternativ til fliser etc. Male benkeplate i tre.


Denne kan friskes opp med enten olje eller beis, eller du kan velge å gi denne treplaten farge med maling, forklarer Sørli. Platen skal festes 2-mm over kjøkkenbenken. For å sikre deg mot at platen ikke glir, anvend noe som holder platen oppe.

Skyv hele platen mot den opplimte veggen og press platen hardt mot veggen ved hjelp av kroppsvekten. Dersom flere plater skal monteres ved siden av hverandre. Se til at skjøtene ikke kommer over komfyren eller. Før man setter i gang å male kjøkkenet er det viktig å: Vaske grundig rent med egnede vaskemidler.


Før flaten grunnes og hakk og merker sparkles over er det viktig å få fjernet alt gammelt fett og smuss. Er du nøye med grunnarbeidet får malingen et godt underlag å hefte til. Du kan velge blant et stort vell av farger, og skjule uønsket dekor på en enklere måte enn ved å rive og flislegge på ny. Behandlingen må imidlertid anes som en midlertidig løsning, for det er ingen garantier for at det vil vare over tid. For å spare noen tusenlapper, vurderer jeg å male baksiden og montere platene selv.


Legg så et strøk med vannbasert heftgrunning. Men det kan være en god midlertidig løsning i påvente av økonomi og lyst til å bytte benkeplate, eller bygge om kjøkkenet. I etterkant må du være obs på at det ikke blir stående vann eller annen fukt på flaten over tid. Da vil malingen kunne løsne.


I forbindelse med at vi skulle lage nye Trinn-for-trinn filmer til jotun. Vi var heldige og fant Toril og hennes kjøkken, som viste seg å være et perfekt sted for filmopptaket. Da Toril hørte vi trengte et kjøkken å male , ble hun veldig glad!

Det er fordi en oljemaling lettere vil falme i glansen. Mørke farger trives best i oljemaling. Bruk rull og påfør to strøk maling, i tillegg til grunningen, sier hun.


Du bør ha litt kunnskap om emnet, og for noen kan det selvfølgelig uansett lønne seg å tilkalle litt hjelp. Hvis du bestemmer deg for å male flisene dine, vil du raskt se at dette gjør stor forskjell på badet, kjøkkenet eller gangen. Frøken VerguMaling av kjøkkenfliser del torsdag 4. Her finner du en oversikt over alle tilbudene våre.


Book en interiørdesigner. Få hjelp av en interiørdesigner på nett eller varehus. Smarte oppbevaringsløsninger. Få gode ideer til smarte oppbevaringsløsninger. Hvordan legge tapet over kjøkkenbenken, og et tips fra meg:).


Flislegger Trenger å få flislagt veggen over kjøkkenbenk. Hvordan går man frem om man skal male et aluminiumstak? Bedriften leverer nå en rekke tjenester over store deler av landet.


Men velg maling med omhu, spesielt hvis det er gulvfliser som skal males. Ikke alle malinger tåler vannsøl som blir liggende. Vi gir deg seks tips til forarbeid før du setter i gang med å male flisene. Dette gjøres over det punktet der benken er høyest.


Deretter legger du vateret oppå listen, justerer og spikrer lista fast til veggen. Er benken i vater, kan du starte med flisesnor eller fliskryss rett på benken og legge første flisrad oppå den. Det å kunne slippe grunning, bare male ett strøk og så være ferdig er derfor lykken for meg! Jeg burde sikkert ha grunnet, pusset og diverse. Men med Bengalack ser jeg ut til å slippe unna!


Jeg er også en stor fan av å fornye med spraymaling. Velg et vaskemiddel med gode fettløsende egenskaper. Det er alltid viktig å vaske overflater som skal males godt. La det tørke godt, slik at det er helt tørt før du begynner å male. Slip: Puss over overflaten med et finkornet slipepapir eller slipekloss, 1eller finere, for å få bedre heft.


LADY Minerals Sealer er en transparent behandling. Sealer påføres først etter ett døgns tørketid slik at kalkmalingen får herdet skikkelig først. Det er kun ett strøk som skal påføres over kalkmalingen, og det må påføres fyldig med rull.


Det er viktig at man er nøye med påføringen for å ivareta det vakre utseende til kalkmalingen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg