mandag 10. april 2017

Norsk design stol

Hvilke stoler liker du best? La livet ditt innrede stua, bli inspirert her. Få varene levert hjem. Det er enkelt å få varene med hjem. Lån tilhenger hos IKEA. Vi hjelper deg med montering.

Se prisene for montering her. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Kjøp stilige designede Stoler.


Typisk norsk møbeldesign er preget av enkelhet, funksjonalitet, naturlige former og holdbarhet. Stolen er et møbel som tydelig gjenspeiler den norske egenarten i det Scandinavian design , som begynte å blomstre internasjonalt på 50-tallet. Dine data, dine valg.


For å gjøre nettsiden vår så bra som mulig, samler vi inn informasjon fra de som besøker oss.

Denne informasjonen bruker vi til å forbedre. Vi har plukket ut fine favoritter med alt fra sofaer, stoler , speil og plakater. Hun mener at norske designere har og er gode på sittemøbler. Samtidig er vi flinke med teknologi og design , sier Mebust. Eriksen og Solheim mener det er et tungt apparat norske designere må igjennom for å få designen sin ut i produksjon.


Produsentene har tradisjonelt vært redde for å satse på norsk design , men nå virker det som de tør, sier Solheim. Idet du kjøper en designerstol, kan du designe litt selv også. Denne høsten vil de beste norske stolene presenteres i en utstilling i Oslo, Wien, Berlin og Stockholm. Møblene vi viser her er produkter som finnes på det norske markedet.


Den Runde Stol var et samarbeidsprosjekt mellom Hans J. Velkommen til et pusterom med kun god norsk design. Wegner og møbelsnekker Johannes Hansen. Vi byr på solide materialer i tre, ull, støpejern og keramikk, kortreiste produkter og håndtverk som er ment for å vare. Vi er stolte forhanldere av kjente norske designere som Andreas Engesvik, Hallegier Holmstvedt som formgir for kjente merker som Muuto, Hay og Menu. Vi like stolte og kanskje litt forelsket i våre illustratører og ikke minst i vårt eget design som du finner under Hviit.


K211- stolen skiller seg ut for sin uvanlige og stadig voksende popularitet. Norsk design – Hviit.

Passer inn i hvilket som helst rom. Nils Larsen og Øystein Holm-Olsen-Larholm. Vi flytter og har dessverre ikke plass til den lenger.


Selv om mange forbinder skandinavisk design med de store trendnasjonene Sverige og Danmark, er det stadig flere som begynner å sette pris på det erkenorske. Vi tror på kvalitet og bærekraftig produksjon, og det kommer vi til å fortsette med. Når du kjøper varer hos oss er du med på å støtte under de dyktige og unike norske designerne. Handle online og få varene dine levert, eller avhent i Illums Bolighus.


Opptjen i bonuspoeng på alle dine kjøp - tilmeld deg Illums Bolighus Noi dag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg