fredag 14. april 2017

Frostet glass bad

Lave priser og rask levering på baderomsprodukter. Se vårt enorme utvalg nå! Mange alternativer i dusjløninger. Mega stort utvalg av badekar. Hos HTH dyrker vi en lidenskap.


Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.

Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! AIR holder i polert krom med såpekopp i frostet glass. Bruk frostet eller matt glass.


Frostet eller matt glass gir deg god avskjerming og høyt innslipp av lys og overflaten er jevn og holdbar og kan bearbeides. Frostet glass h ar meget lav refleksjon og egner seg bra både ute og inne. Alt avhengig av preferanser og modeller, kan vi tilby klart glass , matt glass , stripet glass , tonet herdet glass , klart herdet sikkerhetsglass, screentrykt herdet sikkerhetsglass og frostet glass. Utover dette kan man velge at glasset i dusjdøren skal ha en spesiell farge, og her finnes det et enormt utvalg av pene, spennende og morsomme muligheter.


Dusjkabinett i halvrund modell med hvite profiler og klart herdet sikkerhetsglass i front, og frostet glass i bakvegger.

Dusjsett er inkludert og det er forboret for dusjbatteri. Dusjkar i akryl med avtagbart frontpanel. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.


VikingBad dusjkabinett Lima 90x90x1Buet dusjkabinett med hjørneinngang, integrert dusjtermostat og dusjsett med såpekopp montert i hjørne. Dusjvegger monteres rett på vegg og har ikke dusjbunn slik dusjkabinetter har. Alle dusjvegger leveres i herdet glass , og noen modeller leveres også med en behandlet overflate som gjør renholdet enklere. Vi leverer både farget glass , klart glass , frostet eller optiwhite.


Vi har spesialisert oss innen glass i baderom og vi garanterer alltid et fagmessig og estetisk perfekt resultat. Byttet til frostet glass , og er meget fornøyd med det. Men dette er ett valg hver enkelt må gjøre. Glassveggen monteres. Jeg byttet glass , og dette kostet ca nkr.


Den sprayes i tynne lag på et rent og flekkfritt vindu. En sprayboks holder til omtrent m², så om du skal spraye store flater bør du kjøpe flere bokser. Alltid gode priser på Dusjdør frostet glass fra Bygghjemme. Handle raskt og enkelt på nett med hjemlevering i hele Norge.


I denne kategorien kan du finne alt fra håndtak og forlengelsesprofiler, til glassdører og hele dusjkabinett eller dusjsett. En ganske så pussig betegnelse for de som ikke er vel bevandret i glass -språkets verden.

Diffuse glass er altså en fellesbetegnelse på glass som slipper inn lys men forhindrer gjennomsyn. Grunnet tekniske problemer er butikken midlertidig stengt. Kunder som har bestilt og betalt har ikke blitt trukket, og reservasjonen på beløpet vil bli hevet så. Solskjerming og innsynsbeskyttelse integrert i glass.


Ingen bevegelige deler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg