onsdag 12. november 2014

Slagbenk kjøkken

Veldig praktisk på enten kjøkkenet eller i gangen. Selve monteringen gjør du enkelt selv. Modulene kan kombineres med hverandre på en slik måte at du enkelt kan konstruere en løsning som både passer til din hytte og som samtidig gir kjøkkenet det særpreget du ønsker.


Alle underskap leveres komplett med hver sin benkeplate. Med et IKEA- kjøkken får du høy kvalitet, god pris og års garanti. Vi kan veilede deg steg for steg med planleggingen, og hjelper deg også med transport og montering dersom du ønsker det.

Med mange valgmuligheter både innvendig og utvendig kan du få et personlig og praktisk kjøkken tilpasset stilen og lommeboken din. Slik bygger du din egen slagbenk ! Tekst: Øivind Skorve, 2. Med en slagbenk som sitteplass lager du effektivt mer lagringsplass på små areal. Passer fint på både hytta og på kjøkkenet. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.


En benk kan ha mange funksjoner i et hjem. Du kan plassere en benk på kjøkkenet for å skape en sosial plass. Eller hva med en avlastningsbenk i gangen?

Dersom du vil utnytte plassen maksimalt er en benk med skuffer genialt. Vi har både lekre og praktiske krakker og benker til forskjellige bruksområder. Flotte spisebenker til kjøkkenet og spisestuen. Samle familien og gi spisestuen en moderne look med en ny spisebenk. Spisebenken er en hyggelig og god erstatning til de tradisjonelle spisestuestolene.


I vårt store utvalg finner du benker i forskjellige materialer, stiler og farger. IKEA har stort utvalg av møbler til din spisestue. Enten du trenger langbord til spisestue, et lite kjøkkenbord eller et fleksibelt spisebord med ileggsplate. Et naturlig valg I over år har vi hatt fokus på trematrialer og gode håndverkstradisjoner.


Dette fordrer dyktige håndverkere med oppdatert kunnskap og solide. HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Kjente merkevarer innen interiør og leker som inspirerer både barn og voksne.


Kvalitetsprodukter til baby og barn på nett. Få maksimal komfort rundt middagsbordet med en deilig og myk spisesofa. Med en spisebenk fra Møbelringen får du en harmonisk atmosfære rundt spisebordet. Du må tillate informasjonskapsler for å fortsette handelen.


Vi benytter informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og opprettholde artikler i handlevognen. Et stort landlig kjøkken kan gjerne deles i flere soner, slik at spiseplassen bli mer intim.

Inntil langbordet er det hyggelig med en godstol og en slagbenk med puter. En langbenk uten rygg rommer mange, mens stoler i ulike stiler er sjarmerende. En gammel slagbenk hører til på kjøkkenet på landet. Gamle puter med broderi pynter opp. I vinduskarmen står gamle terrakottapotter og siffonflasker.


Sittebenk på kjøkkenet har vært en trend det siste året og jeg får stadig henvendelser på om jeg lager slike. HYTTEKJØKKEN fra KistefosDette nydelige Trend hyttekjøkkenet finner vi på Hafjell, i en tømmerhytte fra Østlaft. Stort utvalg av flotte spisestuer og spisestuemøbler av god kvalitet.


Spiseplassen Spisestue finner man gjerne i hjem hvor man ønsker ekstra trivelige måltider. Ekte, robust og naturlig Leverandør av furumøbler Møbler fra Lom i sitt rette element Solide møbler med inspirasjon i fra Jotunheimen Se utvalget av Gjende.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg