mandag 17. november 2014

Sokkellist kjøkken

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Sjekk ut Kjøkken Sokkellist. Alt innen kjøkkensokler.


Finn en kjøkkensokkel eller sokkeltilbehør til det nye kjøkkenet ditt hos HTH. Kjøkken og hvitevarer Kjøkkenskap og fronter Stammer, skinner, ben og sokler.

MAXBO har profilert fotlist og sokkellist med ulike profiler og dimensjoner. Kjøp på nett eller i butikk. IKEA - FÖRBÄTTRA, Dekorativ sokkellist , offwhite, Du kan gjøre kjøkkenet komplett fra topp til bunn, ved å bruke en sokkellist til å dekke åpningen mellom gulvet og benkeskapene. Du kan fremheve kjøkkenets tradisjonelle stil med den dekorative sokkelen.


Passer til BODBYN eller HITTARP kjøkken. Takk for ditt spørsmål! Ved montering av sokkellist i forbindelse med baderomsplater skal alltid denne monteres et lite stykke opp fra gulvet.

Hvis du ikke ønsker å demontere ditt gamle kjøkken selv kan du bestille demonteringstjenester fra våre samarbeidspartnere via oss. Vi anbefaler at du ikke demonterer ditt gamle kjøkken før ditt nye kjøkken har ankommet og du har sjekket at alle delene er på plass. Kjøkkenet installeres innen to uker etter levering.


Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Trenger du hjelp til montering av kjøkken , finner du våre monteringsveiledninger på nett her. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Søk Kjøkken Sokkellist. Finn den sokkelen som passer best til ditt behov.


Velg mellom den tradisjonelle faste sokkelen, sokkelskuffer, skjulte sokkelbein eller synlige sokkelbein. På mitt kjøkken fra ikea var benene på skapene runde, og så kjøpte man sokkellist med en klips som man satt fast i disse. På enden brukte jeg endeplater som dekket hele siden fra benkeplata og ned til gulvet, syns det var finest der. Man kan velge å sette det bort, eller man kan gå løs på oppgaven selv. Det siste kan være både gøy og spare deg for en del utgifter.


Her har du en beskrivelse av hvordan du skal gå frem når du skal montere kjøkken. Du kan nå fjerne avstandsklossene da de ikke lenger trengs. Du vil da få en liten klaring mellom gulvet og veggen, slik at gulvet kan utvide seg noe.

Hvis det er en fare for at gulvet vil bli vått ofte, for eksempel i et kjøkken eller et annet rom som krever hyppig mopping, må du gjøre denne klaringen vanntett. Kjernen består av MDF, og overflaten er slite- og ripebestandig finer. Alle sokkellister har freste spor på baksiden slik at du enkelt kan skjule kabler. Se vårt utvalg av lister, dekksider og sokler, og finn det designet som passer ditt Epoq- kjøkken best. Slik stiller du forberedt når snøen og holka kommer.


Når du velger kjøkken , er de store linjene viktige – at det er en sammenheng og at hvitevarene blir en integrert del av kjøkkenet. Mange faktorer må tas i betraktning ved valg av riktig kjøkken. Rådfør deg gjerne med oss før du tar det endelige valget.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg