mandag 10. november 2014

Murmaling inne peis

Det du egentlig ønsker deg. Kjøp peis av fagfolk! Peiser, ovner og ildsted. Elastisk, akrylbasert betongmaling.


Bredt utvalg av varer innen segmentene man finner i hjem, på en hytte, inne og ute. Ledende nettbutikk innen segmentet glass og interiør. Ja visst kan du male peisen!


Bestem selv, ønsker du å fremheve den fine peisen, eller har du en peis som du egentlig ikke ønsker skal stikke seg så mye frem? Hvis du vil fremheve peisen kan du for eksempel velge en litt mørkere, matchende farge til veggen. Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne , male møbler, male huset eller pusse båten.


Her finner du alt du trenger å vite om maling og beis. Mur er et samlebegrep for mineralske underlag som f. Leca, Siporex, betongblokker og tegl. Pusset mur males med JOTUN DRYTECH MUR systemet. Plass-støpt betong males med JOTUN ORIGINAL AKRYL MURMALING.


Hos MAXBO finner du murmaling med god dekkevne fra Jotun og Harmoni. Vi har murt opp ny peis på hytta som står i tilknytning med en gammel murvegg som ble malt med murmaling for fem år siden. Slik maler du en ubehandlet peis.


Fremgangsmåten er stort sett den samme som for alle andre malingsprosjekter. Jeg har et murhjørne hvor det står en vedovn som utvikler ganske mye varme når det fyres. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Malingen vil nok sitte uansett, men på en ny peis ville jeg ha børstet av alt løst og hatt på en seis som avbinder støvet, forteller malermester Ole Andreas Klaveness. Han forteller at denne seisen vil gi bedre vedheft, slik at malingen sitter best mulig.


Jeg har lenge ønsket å male opp brannmuren i stua mi, og da jeg fikk muligheten til å teste den nye kalkmalingen, LADY Minerals, var det liten tvil om hvor jeg. Velkommen innom for en hyggelig peisprat! Varmefag - Din lokale peisforhandler.


En hvitmalt peis er fortsatt dominerende i norske hjem, men det er en smal sak å skifte farge. En malingsrulle, en malepensel og et par timer til overs, så har du et nytt ildsted. Dette gir spennende muligheter også på baderom, benkeplate, spisebord og sittebenker. Flaten som skal males må være fri for løse partikler og sugende underlag primes med fasadeprimer. Bland 1L rent vann til et spann på 2kg.


Et par strøk maling , og den gamle peisen er god som ny. MALING AV PEIS MED TEGLSTEIN: – Vask med JOTUN HUSVASK. Se til at underlaget er rent, fast og tørt. Er det mye sot i eller misfarginger i underlaget kan du grunne med JOTUN KVIST OG SPERREGRUNNING. Den vil sperre inne fett og sot, så ikke det trekker igjennom malingsfilmen.


Uncategorized Murmaling inne peis. Jeg har en bøtte jotaplast stående, som jeg tenkte jeg skulle male en pipe med (strippet til pussen). Men en ekspert mener denne vil gulne av varmen. Hadde selv en peis med hvite mursteiner som jeg slo ut nå nylig, pusset muren.


Som tidligere nevnt så er slemming eller maling det raskeste. Hva slags maling som skal brukes kommer an på hva du liker av farge. Male mur rundt peis Interiørhjørnet. Så fikk jeg utlevert sperregrunn og dertil egnet murmaling og malte.


Kaldt ute – varmt inne ! Før du kjøper nytt ildste er det flere viktige faktorer du bør vurdere. Varmeeffekt – Hvor stort er rommet og hvor stort totalareal skal du varme opp? Plassering – Hvor skal ildstedet stå og skal det fungere som hovedoppvarming eller tilleggsvarme?


Ventilasjon – Bør du velge. Murmaling er en slagregnstett, diffusjonsåpen maling til overflatebehandling av mur og betong. Fås i fargene hvit, lysgrå og grå. Pulverform, tilsett kun vann.


Hey’di Mur og Pussmørtel Sementbasert tørrmørtel til muring og pussing inne og ute på alt av murverk. Tiden er inne for å oppdage iMOW! Forny grunnmuren din Grunnmurplaten Terra by Steni holder grunnmuren din tørr, den reduserer frostsprengning, bedrer isolasjonsevnen og reduserer mulighetene for soppdannelse.


Fyringssesongen er over oss, og med vedfyringen følger ofte sotmerker. Uansett hvor effektiv ovn eller peis du har, så vil aktiv fyring som regel føre til at noe røyk kommer inn i boligen, og at det blir sotskjolder på peishetten, veggen bak eller i taket. Noe lar seg vaske bort, men sot er ikke det letteste å fjerne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg