torsdag 6. november 2014

Innredning butikk

Kjøp online med års garanti! Kontormøbler til arbeidsplassen. Stoler og bord til bra pris. Rask levering - Høy kvalitet! Infotjenester gir trygge ledere og enhetlig ledelse.


Tilpasses bedriftens behov.

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! En butikkinnredning er en arena for opplevelse. Når dine potensielle kunder kommer til din butikk , vil førsteinntrykket avgjøre om de kommer inn i butikken og innredningen, vareutvalget og presentasjonen avgjøre hvor lenge de blir der – og hvor mye de handler for.


Vi tenker langsiktig når det kommer til design og innredning. Derfor leverer vi alltid utstyr av høyeste kvalitet. I Butikk Service er vi stolte av våre kunder og vårt arbeid.

Vi lager innredning til de fleste formål. Skoler, barnehager, butikker , og spesialtilpassede løsninger i de fleste materialer er våre hovedområder. Solid innredning har egenproduksjon av trevirke, akryl og solid surfaces, i tillegg har vi dyktige underleverandører innen metall og glass. Til sammen gir dette høyverdige produkter. Bygg opp etter egen ønske.


Bestill enkelt på nett, rask levering! Vi produserer og leverer komplett butikkinnredning til din butikk , men selvsagt også supplerende produkter i forbindelsemed omgjøring eller utvidelse av butikken. Vi har lang erfaring med å tilpasse oss eksisterende innredning med henblikk på å unngå visuelle avvik. I 1år har Hestra skapt butikker med salgsappell og sterk profil. Butikkinnredning til meget rimelige priser!


Vi vet ganske enkelt det som er verdt å vite om butikkinnredning, samtidig som vi er ydmyke overfor hvert nytt prosjekt. Brugnotto - Wine shop design. Brugnotto - La pietra dogata. Ta en titt på vårt brede sortiment av butikkhyller.


Alltid års garanti! Her finner du butikkhyller i ulike farger, stiler og størrelser - alt for å passe inn i din butikk. Kom og se våres flotte design på vegginnventar.

Våres veggskinner fåes fra 8-. Dna Proportion of London. For a contemporary, industrial look, figures are available in raw fibreglass, or finished in a colour to suit your brand’s identity. Vi har innredet det samme hvite soverommet i tre ulike stiler slik at du kan se hvordan tekstiler, sengetøy, belysning og dekor bidrar til å. Vi ønsker at du skal ha en hyggelig handleopplevelse, og at du skal være.


HTH tilbyr et stort utvalg av kvalitetsløsninger for kjøkken, bad og garderobe. Du får mye mer hos HTH!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg