tirsdag 18. november 2014

Hylle house doctor

House Doctor - Best pris i Norge! Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. Norges største utvalg av design for ditt hjem. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.


Shop online til gode priser.

Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Effektiviser ditt kontor med riktig oppbevaring. Vi hjelper deg å finne riktig løsning.


Vi vil dog alltid ha størst utvalg i våre fysiske butikker på Bolina og Stasjonen, samt et enormt utvalg av bestillingsvarer du kan velge mellom. Produktene kan enkelt kombineres for et personlig uttrykk. Det finnes fire hyller i varierende størrelse slik.


Velkommen til vår interiør nettbutikk for en hyggelig og personlig handel med rikt utvalg av varer for rask levering.

En vakker hylle i hvit som er laget av stål. Heng det ved sengen din på soverommet eller i stuen din. Den lille hyllen er produsert i jern og har et enkelt, men diskre design som passer inn i de fleste innredninger. Tusenvis av fornøyde kunder.


Gratis frakt og levering innen dager! Hvilken hylle passer ditt behov? Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre.


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Dansk nettbutikk - danske favorittmerker. Standen har tre hyller som er utmerket til oppbevaring av småting. Gjør seg godt på badet, som nattbor sidebord ved sofaen eller til aviser og blader på kjøkkenet.


Bli den første som omtaler dette produktet. Industri og vintage er den røde tråden som går gjennom deres produkter. Tre hyller er kombinert med ben, og gir en smart lagringsløsning perfekt for oppbevaring av magasiner, bøker og aviser.

Kan også brukes som et sidebord ved siden av sofaen eller som nattbord på soverommet. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Hvit, Svart, Metall, Høyde 50cm, Bredde. Behandlingen er godt dokumentert og svært vanedannende!


Du er herved blitt advart. Vakre hus Doctor Chic speil med hylle i svart. Hyllene er fulle av bl. Chic er ideelt å kombinere stue, gang eller soverom.


Vi anser det er på tide å blande elementene snarere enn å matche dem. De kombinerer skandinavisk design med koselig bohem. Chic speilet har et avlangt design med en praktisk hylle i bunnen av speilet. Speilet har et flott tidløst design med avrundede hjørner og en smal svart metallramme.


Bruk speilet i gangen eller som en lekker detalj på soverommet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg