onsdag 5. november 2014

Kjøkken hytte

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Finn kjøkken hytte hvis du ser nå. Sammen finner vi løsningen som passer best for deg.


Vi leverer innflytningsklare hytter i hele Sør-Norge, inkl. Hyttekjøkkenet er modulbasert og leveres flatpakket for enkel transport og håndtering.

Selve monteringen gjør du enkelt selv. Modulene kan kombineres med hverandre på en slik måte at du enkelt kan konstruere en løsning som både passer til din hytte og som samtidig gir kjøkkenet det særpreget du ønsker. Med et IKEA- kjøkken får du høy kvalitet, god pris og års garanti. Vi kan veilede deg steg for steg med planleggingen, og hjelper deg også med transport og montering dersom du ønsker det. Med mange valgmuligheter både innvendig og utvendig kan du få et personlig og praktisk kjøkken tilpasset stilen og lommeboken din.


Kjøkken fra IKEA er både fleksible og funksjonelle og inneholder mengder av gode løsninger. Se utvalget vårt av fronter, farger og løsninger. Sigdal har produsert kjøkken i mer enn år.

Det gode håndverket, teknologien og designen har vært bærebjelken for et av Norges mest velrenommerte kjøkkenmerker og finnes nå i tusenvis av hjem. Alle underskap leveres komplett med hver sin benkeplate. På en hytte er det gjerne mange funksjoner på liten plass. Her er kjøkken , stue og spisestue sammen i åpen løsning.


Da gjelder det å finne linjene i rommet og skape ro i interiøret. De mørke, grønne fargene på skapene ble derfor flyttet ne mens de lyse, lette fargene ble løftet opp ved å male skapdørene i samme farge som veggen. Det finnes mange flotte kjøkken , også skreddersydde, i hyttestil. Send oss en henvendelse. Husk og skrive hvilket produkt henv.


Et av de mest populære rommene å fornye er kjøkkenet. Med noen grep kan loslitte kjøkken bli til moderne og funksjonelle bruks- og oppholdsrom. Oppussing av kjøkken kan fort bli svært kostnadskrevende. Har du derimot kjøpt ny kjøkkeninnredning i hjemmet ditt, kan den gamle innredningen få nytt liv på hytta. Uansett om du planlegger nytt kjøkken eller vil fornye ditt gamle vaskerom finner du dette hos Elkjøp.


Velg mellom en rekke stiler og farger, samt et stort utvalg av hvitevarer. Med Epoq finner du inspirasjon og perfekte løsninger for deg og ditt hjem. Hos HTH dyrker vi en lidenskap.


Se våre lekre kjøkkenløsninger her.

Gratis frakt, rask levering og gode priser! Epoq gir deg muligheten til å designe ditt drømmekjøkken. Enten du er ute etter et tradisjonelt eller moderne kjøkken , kan du velge mellom en rekke farger, design og kjøkkeninnredninger.


Hvitt eller svart kjøkken , benkeplate i tre, stein eller Avonite - stilen bestemmer du selv. Hos Kvik finner du kjøkken i nøye utvalgt dansk design til ethvert budsjett. Vi hjelper deg i mål med drømmekjøkkenet fra start til slutt – og du blir helt sikkert overrasket over hvor mye du får for pengene.


Vi vet at et nytt kjøkken er en stor beslutning. Et Hamran- kjøkken er bygget for å vare lenge, både bruksmessig og estetisk. Vi velger løsninger og materialer som tåler hard bruk gjennom mange år, og bygger kjøkken som holder seg vakre, tross skiftende trender. Du trenger ikke et stort kjøkken for at det skal være inspirerende og godt å være der. Her er små kjøkken med de smarteste løsningene fra Pinterest.


Når du besøker en nettside, er det mulig den lagrer informasjon fra deg gjennom din nettleser. Normalt sett gjennom informasjonskapsler. Vi på Hamran AS er opptatt. Hytte - kjøkken – med innlagt vann.


Minibereder på liter som henges opp i benkeskap under vasken. Et anneks kan ikke være en selvstendig bruksenhet. Strai Kjøkken har et stort utvalg i modeller og utførelser. Smart kjøkken til hytte uten strøm Slik kan du oppfylle drømmen om et velfungerende kjøkken på hytta. Med gassprodukter kan du oppfylle drømmen om et godt velfungerende hyttekjøkken, selv uten eller med begrenset tilgang til strøm.


Clage vannkoker modell K-5.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg