mandag 3. november 2014

Moderne stue

La livet ditt innrede stua. Bli inspirert og finn møbler som passer deg her. Få varene levert hjem. Det er enkelt å få varene med hjem. Lån tilhenger hos IKEA. Vi hjelper deg med montering.

Se prisene for montering her. Rask, enkel, lett å bruke. Døgnåpen kunderservice. Er tiden inne for fargefornyelse i stuen ? Her er seks punkter du bør tenke gjennom før du velger nye veggfarger.


I moderne design prosjekter stue systembelysning har et direkte forhold til innredning. Tross alt har belysningsutstyr ofte ansvaret for å dekorere en stue. Ofte i lakonisk design av et fellesrom, står kun den sentrale lysekronen, et par veggskinner eller en gulvlampe som et aksentelement eller et høydepunkt i interiøret.


Lag ei stue med god plass til gjester Ei raffinert lita stue der alle detaljer teller.

Blå og hvitt er en klassisk fargekombinasjon som er perfekt for en nautisk ordning. Whale Motif tapet legger en quirky twist til dette tidløse utseende. Myke gråtoner og skarpe hvite detaljer spretter lys rundt denne moderne stuen.


Sofa Sovesofa Sofabord Lenestoler Tepper Skjenker TV-benker Konsollbord Bokhyller og reoler Vedlikeholdsprodukter Sofa. Fra hyttestil til moderne stue. Det unge paret har etablert seg i det som tidligere var en hytte. Huseierne liker egentlig treverket godt, men både skjemmende skjøter og den umoderne, gulnede fargen, vil de gjerne bli kvitt.


Mens de voksne gjerne bruker stuen til å slappe av i, foretrekker kanskje barna å lage hytter av møblene. Praktiske møbler I en stue er det flere møbler som skal passe sammen, både i utseende og funksjon. Når det gjelder kjøkkenløsningene til Schmidt, settes moderne sammen med stilfull og elegant design med rette linjer, nytenkning og dristige sammensetninger. Alt av moderne kjøkken fra Schmidt er utformet med finesse, spissfindighet og lekre detaljer, fra topp til bunn, og det spares verken på kvalitet eller funksjonalitet. Moderne hjørnesofaer gir avslapning og komfort på høyeste nivå Kan du forestille deg en stue uten sofa eller plass der du kan sette deg ned og slappe av etter en lang dag?


Hjørnesofa er ofte en populær løsning som tillater deg å spare plass i leiligheten og samtidig tilby komfortable sitteplasser for flere personer. Et utvalg moderne peisinnsatser: Brunner Urfeuer er en åpen peis som kanskje gir deg den ultimate peisopplevelsen. Den eksklusive peisserien passer perfekt inn som kronen på verket i et vakkert hjem.


Brunners teknologi gjør det mulig å høre knitringen fra bålet uten å få sjenerende røyk inn i stua , selv i et moderne og tett hus. Kan moderne lamper til stuen dimmes? I hvilke materialer lages lampene til stuen ? Du bør for eksempel kombinere en taklampe med en gulvlampe samt dekorasjonslamper.

Også i stuen gjelder følgende: LED er trumf på alle måter. Har du en stor stue ? Stue inspirasjon Ut i det blå. Trekk sofaen din ut i rommet! Handvärks Modular Sofa kan kombineres og arrangeres akkurat slik det måtte passe deg.


Med separate moduler – en base, en side – kan den bli så lang eller tilpasses så mange hjørner du vil. På bildet er det for eksempel to baser og tre sider, i tillegg til løse puter for ekstra komfort. Moderne lysekroner passer fint over middagsbordet, i hall, stue eller over trappen.


Moderne tolkninger av lysekronen kan ta mange veier, her har jeg forsøkt å fokusere på lamper med flere lyskilder som best kan fungere som et fokuspunkt i belysningen. LED-belysning til stue er blitt helt, helt vanlig, men i dette innlegget får du inspirasjon til uvanlige LED-lamper som både kan gi deg lavere strømregning, mindre vedlikehold enn tidligere, samt et artig estetisk uttrykk i stuen din. Hvem vil ikke legge seg ned på denne divanen og kose seg med en god bok?


Har du Norges vakreste hjem? En stue behøver ikke å kretse rundt tv-apparatet. Meld deg på innen 10.


Uansett om du ønsker en ton-i-ton eller en kontrastrik fargepalett, vil fargekartet hjelpe deg med å skape harmoniske fargekombinasjoner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg