tirsdag 18. november 2014

Star kjøkken

Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Funksjonelt design, skapt til din hverdag, rask levering. Hos DESIGNA selger vi mer enn kjøkken. Hvitt kjøkken med moderne, profiler, Star hvit.


Star er en malt kjøkkenfront som finnes i farger.

Skapstammene våre finnes i flere standardbredder, og kan fylles med en mengde tilbehør og innredninger. Et hvitt kjøkken som på bildet kan derfor like enkelt bygges som stilren oppbevaring i gang eller hverdagsrum. La deg inspirere og se ulike innredningsmuligheter på våre Epoq-inspirasjonssider. Her finner du eksempler på sorte kjøkken , små vaskerom, ulike kjøkkenvifter og mye mer. En samlingsside for vårt produktområde kjøkken.


Kjøkken fra Drømmekjøkkenet. Hvis du har forelsket deg i et HTH- kjøkken , kan du få din kjøkkenkjærlighet helt uten problemer. HTH-skapene blir satt sammen på vår danske fabrikk i Ølgo og våre egne sjåfører leverer dem hjem til deg.

Vi monterer ditt kjøkken , og gjør alt eller deler av det øvrige arbeidet. Med beliggenhet rett ved togstasjonen håper vi å ønske velkommen til alle langs Jærbanen, fra Egersund til Stavanger. Benkeplatene er en vesentlig del av kjøkkenet , og bør stå i tråd med det du synes er stilriktig og hensiktsmessig.


Det gode håndverket, teknologien og designen har vært bærebjelken for et av Norges mest velrenommerte kjøkkenmerker og finnes nå i tusenvis av hjem. Sigdal har produsert kjøkken i mer enn år. Våre kjøkken kan velges i standardfarger inkludert i prisen. Og foruten de tidsriktige fargene vi har plukket ut som standardfarger for nesten alle våre modeller, kan du mot et pristillegg velge fritt fra hele NCS-skalaen. Med ulike farger og overflatebehandlinger kan du skape det uttrykket du liker best.


Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Hos Svane Køkkenet har vi det bedste i dansk design af køkkener og bad. Vi har et stort utvalg av både klassiske og moderne kjøkkener som du kan sette ditt eget preg på – enten du ønsker deg et unikt kjøkken med personlighet, et minimalistisk kjøkken med rene linjer eller et nordisk kjøkken i lys eik. Epoq gir deg muligheten til å designe ditt drømmekjøkken. Enten du er ute etter et tradisjonelt eller moderne kjøkken , kan du velge mellom en rekke farger, design og kjøkkeninnredninger.


Hvitt eller svart kjøkken , benkeplate i tre, stein eller Avonite - stilen bestemmer du selv. Spre varme, sjarm og personlighet i hjemmet med en klassisk kjøkkeninnredning. Når du lar inspirasjon og drømmer råde, står du fritt til å sette sammen ditt eget klassiske kjøkken. Deretter skaper vi det nye klassiske kjøkkenet til hjemmet ditt sammen, et kjøkken som du og familien vil elske å oppholde dere i.

Hos Kvik finner du kjøkken i nøye utvalgt dansk design til ethvert budsjett. Vi hjelper deg i mål med drømmekjøkkenet fra start til slutt – og du blir helt sikkert overrasket over hvor mye du får for pengene. Vi vet at et nytt kjøkken er en stor beslutning. VELKOMMEN TIL ALFA– DITT LOKALE KJØKKENSENTER.


Vårt mål er at våre kunder skal være stolte av å eie et kjøkken fra Alfa3. For å oppnå dette tenker og. Hver dag er vi med å realisere våre kunders drømmer, og hjelper dem å finne frem til det mest optimale kjøkkenet ut fra de behov de har. Det utfordrer oss og setter krav til at vi setter oss inn i behovene til den enkelte.


Sakte men sikkert blir kundens drøm virkeliggjort i former og farger tilpasset hver enkelt kundes unike hjem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg