torsdag 27. november 2014

Ådringsmaling

Gammel kommode med ådringsmaling prega av tidens tann. Pussa og malt i hvit narciss oljemaling. Først to strøk med grunning, deretter to strøk med halvblank.


Hvor finner vi ådringsmaling ? Ofte ser vi rester etter ådringsmaling på brystningspanel og listverk i eldre villaer.

Men teknikken er også brukt i trappeoppganger i bygårder. Nå kom malte utgaver av fløyelstapet og iriserende teknikker, og kundene fikk malekopiert de finere tingene fordi de ikke hadde råd til å kjøpe originalene. Interiørtrender og tips for alle som skal bygge nytt eller pusse opp - Daglige artikler om Restaurering av gamle møbler, gjør-det-selv, video, forhandlersøk og. Wibo lasurolje for ådringsmaling og marmorering - liter kr.


Penslene har langt skaft og har en rund bust som er spesielt godt egnet for sjablongmaling. Antikk seng i orginal ådringsmaling i god stand. Lengde 1og bredde cm. Ved hjelp av ådring av f.

Har du lyst å lære gamle malingsteknikker? Koselig, gammelt hjørneskap med ådringsmaling selges. Noe skader og mangler, men kan enkelt fikses av en kyndig person som er glad i gamle møbler. Vi har resultater for Gammel slagbenk til salgs til de beste prisene.


Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av. Maser boy, et ådringsverktøy (ådrik) som brukes ved dekormaling for å etterligne treets naturlige mønstre. En riflet gummipute som man både kan lage trekjerne- og sidemønster i ådringsmaling og få meget godt resultat.


Ikke tilsett for mye til loddrette overflater, siden malingen kan sige. DigitaltMuseum is a common database for Norwegian and Swedish museums and collections. It provides access to more than four million photographs, objects, works of art.


Detaljert dekor og løvsagutskjæringer. Stor takhøyde innendørs. Saltak med store takutspring. Smalt, profilhøvlet panel utvendig. Stolper, bjelker og sperrer framheves, også fargemessig.

Forlenger tørketiden ved ådringsmaling. Gir en sprøytemalingfi nish. Minimer ”øyer” ved bruk av rulle eller pensel ved maling av vegger innendørs.


Reduserer rulletrykk og hindrer oppbygging av maling på rullekantene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg